Bootcamp forløb


Nu er det muligt at tilmelde sig bootcamp forløb med opstart i januar 2019!

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et bootcamp forløb lige noget for dig.

På et bootcamp forløb hos Body for Life kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring. Træningen vil være meget crossfit præget og der arbejdes meget med HIIT – dvs. en masse forskellige øvelser med forskellige intervaller, så du går hjem med en fantastisk følelse af træthed i kroppen og har givet dig selv fuldt ud!

Fordelen ved at træne på sådan et forløb er, at man træner med den samme lille gruppe 2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitness center, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved at gruppen venter.

 

Det får du:

8 ugers forløb med 2 x 55 minutters træning pr. uge.

Maks 8 deltagere.

Prisen for de i alt 16 timers træning er 2.500 kr.

Derud over kan man tilkøbe en kostplan, hvis man ønsker en sundere livsstil med en kostændring. Prisen for kostplanen er 1295 kr. Ved dette tilkøb får du også 3 InBody kropsanalyse målinger til en værdi af 199 kr. Der måles i start, midten og slutningen af forløbet.

InBody kropsanalyse kan naturligvis også tilkøbes uden kostplan.

 

Kommende bootcamp forløb i 2019:

Funktionel Bootcamp:

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Vælg 1 af følgende 3 Funktionel Bootcamp hold:

Funktionel Bootcamp uge 2-9 mandag og torsdag kl. 17.30

Funktionel Bootcamp uge 2-9 mandag og torsdag kl. 19.00

Funktionel Bootcamp uge 2-9 onsdag kl. 19.00 og lørdag kl. 09.00

 

TRX Bootcamp:

På TRX Bootcamp er træningen centreret omkring TRX. Den absolut bedste træningsmetode, til dig der ønsker at træne styrke, udholdenhed, balance og mobilitet.
Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

TRX Bootcamp uge 2-9 onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.30

 

Klik på “BOOK TID” og vælg den ønskede start dato samt tidspunkt og udfyld de påkrævede felter.

Pladserne er begrænsede! Maks 8 deltagere pr. Bootcamp, så skynd dig at reservér din plads inden en anden snupper den.

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcampen, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før opstart refunderes intet.