Trænings bootcamp

Bootcamp:  OBS! OBS! OBS! Bootcamp 2018 uge 2-9 mandag og torsdag kl. 17.30 – 2 ledige pladser tilbage!

Bootcamp 2018 uge 2-9 mandag og torsdag kl. 19.00 er udsolgt!

 

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er en trænings bootcamp lige noget for dig.

På en trænings bootcamp hos Body for Life kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring. Træningen vil være meget crossfit præget og der arbejdes meget med HIIT – dvs. en masse forskellige øvelser med forskellige intervaller, så du går hjem med en fantastisk følelse af træthed i kroppen og har givet dig selv fuldt ud!

Fordelen ved at træne på sådan et forløb er, at man træner med den samme lille gruppe 2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitness center, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life  skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved at gruppen venter.

 

Det får du:

8 ugers forløb med 2 x 55 minutters træning pr. uge.

Max 8 deltagere pr. Bootcamp.

Prisen for de i alt 16 timers træning er 2.500 kr.

Derud over kan man tilkøbe en kostplan, hvis man ønsker en sundere livsstil med en kostændring. Ved køb af kostplan i forbindelse med bootcamp forløb gives der 10% rabat på kostplanen som har en normalpris på 995 kr. Ved dette tilkøb får du også 3 InBody kropsanalyse målinger til en værdi af 199 kr. Der måles i start, midten og slutningen af forløbet.

InBody kropsanalyse kan naturligvis også tilkøbes uden kostplan. 1 stk. 99 kr. – 3 stk. 199 kr.

 

En flok seje tøser fra bootcamp efterår 2017

 

 

Senior bootcamp:

Senior bootcamp er for dig, der er 55+ år og gerne vil opbygge / opretholde din styrke, kondition og ikke mindst balancen.

Det får du:

8 ugers forløb med 2 x 55 minutters træning pr. uge.

Max 8 deltagere pr. bootcamp.

Prisen for denne bootcamp er 1.500 kr.