Bootcamp forløb

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et bootcamp forløb lige noget for dig.

På et bootcamp forløb hos Body for Life kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring. Træningen vil være meget crossfit præget og der arbejdes meget med HIIT – dvs. en masse forskellige øvelser med forskellige intervaller, så du går hjem med en fantastisk følelse af træthed i kroppen og har givet dig selv fuldt ud!

Fordelen ved at træne på sådan et forløb er, at man træner med den samme lille gruppe 2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitness center, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved at gruppen venter.

Jeg har kørt Funktionel Bootcamp forløbene siden efteråret 2016, hvor jeg startede med 1 enkelt hold. Da flere og flere blev hængende og deltog flere gange, var jeg i sommeren 2017 nødt til at starte et hold mere. Årsagen til, at flere og flere valgte at deltage igen var, at de opdagede glæden ved at træne. Timeprisen var selvfølgelig højere end hvis de fik et medlemskab i en af de store fitness kæder og deltog på holdene der. Men mange havde i forvejen været medlemmer i flere år uden at gøre brug af fitness centret – og så løber det altså hurtigt op.

I Januar 2018 startede jeg op med TRX Bootcampen. Naturligvis stadigvæk med de 2 Funktionel Bootcamp sideløbene. Men en del af deltagerne på Funktionel Bootcamp var blevet så grebet af TRX øvelserne, at de efterspurgte et rent TRX hold. Og da jeg selv er stor TRX entusiast og en af de få certificerede TRX instruktører i Danmark, var jeg selvfølgelig klar på dette.

Interessen for Funktionel Bootcamp voksede dog fortsat, da den henvender sig til en meget stor del af befolkningen. Det er et fantastisk forløb, hvis du har et ønske om at smide nogle kilo eller bare generelt forbedre og bevare en god sund livsstil. Så i foråret 2018 måtte en 3. Funktionel Bootcamp oprettes, og det har holdt ved lige siden.

Når du tilmelder dig et bootcamp forløb får du:

 • 8 ugers forløb med 2 x 55 minutters træning pr. uge
 • Hold med max 8 deltagere
 • Muligheden for at følge dine fremskridt med Inbody Test
 • Muligheden for tilkøb af kostplan. Normalpris 1295 kr. I forbindelse med bootcamp gives 10% rabat.

Prisen for de i alt 16 timers træning er 2.500 kr. Betaling kan deles i 2 rater.

Start eller bevar din sunde livsstil med et bootcamp forløb hos Body for Life! Sammen når vi dit mål!

Kommende bootcamp forløb i 2019:

Funktionel Bootcamp:

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

OBS!!! De næste Funktionel Bootcamp forløb har et par ændringer i tider pga. påsken og kursusdage!

Træningerne vil komme til at lægge sådan for mandag + torsdags holdene:

 • Uge 11: Mandag + Torsdag
 • Uge 12: Mandag + Torsdag
 • Uge 13: Mandag + Torsdag
 • Uge 14: Torsdag
 • Uge 15: Mandag + Torsdag
 • Uge 16 (påske ugen): Mandag
 • Uge 17: Mandag + Torsdag + Søndag (formiddag)
 • Uge 18: Torsdag
 • Uge 19: Mandag + Torsdag

For onsdag / lørdags Funktionel Bootcamp er der følgende ændringer:

 • Uge 13: Træningen lørdag flyttes til søndag kl. 09.00
 • Uge 16: Ingen træning pga. påsken

Tilmeld dig Funktionel Bootcamp uge 11-19 mandag og torsdag kl. 17.30 her

Tilmeld dig Funktionel Bootcamp uge 11-19 mandag og torsdag kl. 19.00 her

Tilmeld dig Funktionel Bootcamp uge 11-19 onsdag kl. 19.00 og lørdag kl. 09.00 her

 

TRX Bootcamp:

På TRX Bootcamp er træningen centreret omkring TRX. Den absolut bedste træningsmetode, til dig der ønsker at træne styrke, udholdenhed, balance og mobilitet.
Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

På næste TRX Bootcamp forløb er der følgende ændringer:

 • Uge 13:  Træningen lørdag er flyttet til søndag kl. 10.30
 • Uge 16: Ingen træning pga. påsken

Tilmeld dig TRX Bootcamp uge 11-19 onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.30 her

Pladserne er begrænsede! Maks 8 deltagere pr. Bootcamp, så skynd dig at reservér din plads inden en anden snupper den.

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcampen, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før opstart refunderes intet.