Kundefortællinger

Jeg er en mand i sin bedste alder (55år), jeg var gået i stå med at få vægten ned, havde tabt mig en del – men som skrevet før, synes at været gået i stå. Ærgerligt når man nu var kommet så langt og vil have smidt de sidste kilo, men også fordi jeg vil have mere ud af min cykling og løb. Jeg havde ikke behov for flere kure, hvor jeg kunne få lov til at slikke et salatblad, ej heller behov for løftede og formanende pegefingre – jeg havde behov for empati i situationen.
Jeg fik kontakt til Helene via et opslag på Facebook, først var jeg en smule skeptisk, men tog mig sammen og kontaktede Helene.
Vi holdt en samtale, hvor jeg forklarede en masse og det resulterede i en plan fra Helene, en helt anderledes tilgang, hvilken så også bevirkede, at jeg fik en hel anden positiv tilgang, der så resulterede i et vægt tab på ca. 10 kg på ca. halvanden måned.
Jeg har følt mig oven på og med lyst, dette har i den grad skyldes Helenes måde at håndtere det på, samt forslag til hvad og hvorledes, der kunne spises.
En stor tak for samarbejdet med Helene, tak for sparket – jeg mangler nu kun 4 kg så er jeg i mål ! 🙂

Bedste hilsner

Ken

Træning med Helene – du kommer ikke til at kede dig!

Mit navn er Mia og jeg er 23 år. Til daglig studerer jeg Ernæring og Sundhed og har et deltidsjob

som Fitnessinstruktør i et Fitnesscenter i Holte. Hvis du ønsker en sjov, hård og effektiv træning – så skal du træne med Helene! Træning med Helene er ALDRIG kedelig. Det er hårdt, det gør ondt, du har lyst til at slå hende (hehe) – men kedeligt er ikke et ord, som kan bruges. Hun formår, at gøre hver træning ny, spændende og udfordrende! Inden du ser dig om, er de 60 minutter gået og du kan nu prøve at slæbe dig selv hjem. Det fantastiske ved at træne med Helene er, at al træningen tager udgangspunkt i dine ønsker og mål! Du sætter dine mål og hun sørger for, at du opnår dem på den mest effektive (og hårdeste) måde. Helene introducerede mig for mange nye træningsformer og metoder hvilket gør, at jeg kan gøre min egen træning endnu mere effektiv og udfordrende! Ud over at du får en uforglemmelig træningsoplevelse med Personlig Træning hos Helene, så får du også en masse redskaber og træningsmetoder som du kan anvende senere hen i din egen træning.

Mia Torholt

Jeg er 33 år og har de sidste 10-15 år været på kur, og har haft yoyo-vægt i alle 10-15 år, hvilket jeg var meget træt af. Jeg tror jeg har prøvet alle kure og både spinning, alm. træning, holdtræning o.l. men uden den store effekt. Jeg ønskede faktisk bare at få tonet min krop og blive sundere. Jeg fik muligheden for at træne med Helene i 3 måneder og i de 3 måneder viste hun mig, hvordan jeg skulle træne, så jeg fik det ud af træningen jeg ønskede. Hun lærte mig hvor vigtig min søvn var og ligeledes, hvor vigtigt det var at spise regelmæssigt og spise det rigtige. Jeg kunne hurtigt mærke en forskel og ikke mindst se en forskel, så det var super motiverende. Efter de 3 måneder var slut, fortsatte jeg min træning og er stadig opmærksom på min søvn og mine spisevaner.

Mhv

Camilla Lorenz

Mit navn er Henrik Gram Madsen. Jeg er Maskinmester og 49 år gammel. Jeg arbejder med salg af diesel motorer til skibe.

Jeg startede hos Helene Birk i begyndelsen af januar 2014. Jeg skulle på dykkerferie i Caribien i februar og ville gerne have lidt intensiv konditionstræning inden turen. Helene sammensatte et varieret program som fik mig nogenlunde på fode inden ferien. Det gav mig mod på mere. Jeg har siden barndommen lidt af dårlig ryg, lettere stivhed og på det seneste også smerter i knæene. Helene foreslog TRX træning og fortsat konditionstræning. Vi mødes nu en gang om ugen og der ud over jeg forsøger selv at træne et par gange om ugen. På det seneste har hun udvidet med vægttræning. Der er ikke en træningssession, der er ens. TRX, interval, vægttræning, boksetræning, planken og så har jeg fået lært at sjippe. At have en personlig træner giver bare lidt extra. Dels har man en aftale der skal holdes, dels kan man bedre slå hjernen fra når man bliver presset og bare gøre hvad der bliver sagt. For presset bliver jeg af Helene på den gode måde og resultaterne er kommet stille og roligt. Jeg føler mig mere rank i ryggen nu. Jeg er i stand til at løbe 6 km uden at få smerter i mine knæ og senest var jeg på salgsmesse og gik en hel dag uden at skulle sidde ned og hvile mig. Det kunne jeg ikke tidligere. Jeg har ikke et decideret mål med min træning. Velværet der kommer af træningen er mål nok i sig selv. Men jeg vil gerne være mere rank. Jeg vil gerne have endnu mindre ondt i ryg og knæ og jeg vil gerne lige have fjernet det sidste af “øl maven”. Og så er det jo godt at have en personlig træner som Helene 😉

Henrik Gram Madsen

When I first met Helene, I was a bit lost.

Having to move to a new country, making new friends and gaining weight to name a few things.  My self esteem and self image was at an all time low.  I needed a change.  It was important to me to find a personal trainer that cared about me.  I needed to have a connection with that person in order to work with them.  I decided that I would make appointments until I found that right person. I decided to make an appointment with Helene. As I sat there speaking with her, she listened patiently as I poured my heart out.  I immediately felt comfortable speaking with her.  She knew as well as I that I had low self esteem.  She understood me and that was important. We established a great relationship.  She was always there for me when I needed someone. She gave me great advice on nutrition as well as tips on different TRX exercises I can do when I worked out. I can honestly say since beginning my training sessions with Helene, she has given me back my life.  My self esteem is at an all time high.  I have energy and strength.  I can honestly look in the mirror and say that I like who I’m looking at. I love the person who I’ve become.

Linda Abrahamsen