Seniortræning

Knager det i ryggen når du står op om morgenen? Bliver de daglige opgaver mere udfordrende? Kniber det lidt med balancen? Eller vil du gerne undgå, at det skal blive sådan? Så kom og deltag i Senior træning hos Body for Life!

Her træner du med den samme lille gruppe på maks 6 deltagere i et forløb på 8 uger!

Læs mere

Vægttabs Bootcamp

Vægttabs Bootcamp er et forløb på 12 uger, hvor vi arbejder med vaneændringer og en sund livsstil, du kan holde resten af livet. Du kommer til at træne med en lille gruppe, som du kan støtte dig op ad i løbet af de 12 uger, som forløbet varer. Her er kun jer og jeres personlige træner til stede, mens I træner. Forløbet er for dig, der kæmper med en overvægt på minimum 20 kilo og ønsker et selvkærligt vægttab uden forbud og bunkevis af uholdbare restriktioner.

Læs mere

TRX træning

Ønsker du en stærk ryg, en flot kropsholdning og god balance?

Vi har #1 hold til dig der er nybegynder eller kun har prøvet TRX få gange, “Stærk ryg med TRX” til dig er har brug for fokus på en styrket ryg og #2 hold til dig, der har helt styr på, hvordan man arbejder med TRX.

Læs mere

Funktionel Bootcamp

Savner du motivation til at komme i gang med træningen, har du lidt overflødige kilo, du gerne vil af med og/eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et bootcamp-forløb hos Body For Life lige noget for dig! Her kan ALLE være med!

Læs mere

Efterfødselstræning

Vil du gerne strammes op igen efter fødslen? Vil du gerne have en stærk krop, så du undgår rygproblemer, når din baby vokser sig større og større?

Træn med den samme lille gruppe – max 6 deltagere – i et roligt miljø med plads til din baby!

Læs mere

Kostvejledning og Vanecoaching

Her får du IKKE en kostplan! Det skal ikke være en slankekur – vi arbejder med vaneændringer og skal sammen finde ud af, hvordan vi kan arbejde med dine vaner, så du kan nå dine mål og leve det liv du ønsker resten af livet.

 

Læs mere