Team Body for Life

Helene Birk

Jeg hedder Helene Birk og er indehaver af Body for Life. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder, sundheds-, vægttabs-, vane- og overspisningscoach. Og så er jeg en af de få certificerede TRX instruktører i Danmark.

Siden jeg blev færdiguddannet personlig træner i 2013 gik jeg med tanken om, at jeg skulle åbne et privat fitnesscenter, hvor man skulle kunne komme og træne i et trygt miljø uanset om man var overvægtig eller ej og uanset hvilken træningserfaring man har.

Jeg ville gerne skabe det sammenhold og fællesskab, som jeg så at mange seniorer fx i svømmehallerne har. Det skulle bare gælde for alle aldersgrupper. Derfor startede jeg mine bootcamp forløb, hvor der max er 8-10 deltagere på hvert hold. Det at træne med den samme lille gruppe hver uge, giver en fantastisk følelse af sammenhold og som instruktør har man mulighed for at lære deltagerne at kende og tilpasse træningen til den enkelte deltagers niveau.

Jeg hører ofte, at mange har været medlem af diverse fitnesscentre i mange år, men aldrig kommer afsted, fordi de ikke ved, hvad de skal træne på egen hånd og ikke bryder sig om de store hold. Hos Body for Life skal der være en følelse af, at man er en del af et fællesskab. Man skal have lyst til at komme til træning fordi det er sjovt og man kan mærke, at kroppen og hovedet får det godt.

Hos Body for Life går vi ind for et naturligt forhold til kost og træning. Slankekure hører IKKE til her! Vi arbejder med vaneændringer UDEN forbud, så du kan leve resten af livet uden at give afkald på al nydelse.

Simone Søs Klausen

Mit navn er Simone, jeg er 31 år og bor på Østerbro. Jeg er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og jeg afsluttede min uddannelse i 2016, med at skrive bachelor om hvordan det er muligt, at vedligeholde et vægttab. Jeg har altid kostvejledt med et holistisk syn, og det er der en masse spændende grunde til – blandt andet var det erfaring fra egen krop, der gjorde at jeg tilsluttede mig denne tilgang.  Jeg mener der er mange vigtige faktorer der spiller ind, når vi vurdere vores sundhed og det er ikke hos mig du kan få en kostplan, restriktioner eller en kur. Men jeg kan tilgengæld give dig træning som er sjovt, hårdt og realistisk i forhold til din livsstil.

Jeg har været optaget af træning de sidste 13 år, og udforsket det meste: boksning, yoga, spinning, bodybuilding etc. Jeg har trænet crossfit i et par år på højt plan og deltog i konkurrencer herigennem. Fra crossfit har jeg taget alt det med, jeg synes der virker: teknik, variation, sved, “leg” og sammenhold. Jeg brænder for funktionel-og styrketræning og det allerbedste jeg ved, er at motivere og heppe.  

Jeg arbejder til hverdag i en vuggestue på Vesterbro, hvor jeg får lov at kysse og kramme guldklumper hver dag – og i samarbejde med køkkenet, også arbejde med børnenes ernæring og viden om kost generelt. Udover at være en træningstosse, er jeg er en person med et roligt sind, som elsker at rejse (den der tid før Corona…), se mine veninder og spise god mad. 

Jeg glæder mig til at træne med jer!

Trine Orup

Jeg hedder Trine, er 35 år og bor i Bagsværd sammen med min forlovede og vores søn, der er født i 2020. 

Jeg blev uddannet professionsbachelor i fysioterapi i 2011, og har siden da arbejdet med en bred vifte af klientgrupper, fra ældre med funktionstab til teenagere med ondt i knæene. Jeg har også været et smut forbi folkeskolen, for at arbejde med min passion for undervisning af børn og unge. De seneste par år har jeg brugt det meste af min tid med at arbejde som sundhedsrådgiver på online livsstilsforløb. 

Nu hvor min barsel er ved at være slut, kan jeg mærke det er tid til at komme mere “tilbage på gulvet” og arbejde live med mine klienter og derfor tøvede jeg ikke med at sige ja, da Helene tilbød mig at blive en del af teamet hos Body for Life. 

Jeg har videreuddannet mig indenfor funktionel neurologi og moderne smertevidenskab, samt træning med kropsvægt og kettlebells. Ved funktionel neurologi forenes viden om hjernen og nervesystemet, med målrettede øvelser for kroppen. En kombination, som har virkning både ift. at smertelindre, forbedre kroppens bevægelighed og øge præstationsevnen. 

Jeg har fx oplevet klienter, som fra det ene øjeblik til det andet, kunne lave en dyb squat efter at have nusset lidt på deres tæer. Eller som pludselig kunne nå gulvet i en foroverbøjning, efter at have lavet synsøvelser. Det kan måske virke som magi, men det er nu bare ren og skær neurologi 😉 

Jeg har de senere år også fået vækket min indre barnlige glæde ved bevægelse af al slags, hvilket bl.a. har medført at jeg på trods af højdeskræk, har gennemført et 5 km forhindringsløb og leget lidt med bouldering. 

BEVÆGEGLÆDE kan derfor siges at være overskriften for både mit personlige og professionelle forhold til krop, træning og sundhed. Jeg bruger derfor min baggrund som fysioterapeut, kombineret med min passion for at træning og bevægelse skal være sjovt og meningsfuldt, til at tilrettelægge hver enkelt træning.

Det skal være sjovt at træne! Det skal give mening for DIG! Er der ting du ikke kan lige nu (måske pga. smerter, dårlig mobilitet, manglende styrke eller kondition) men rigtig gerne vil kunne? Så finder vi sammen en vej derhen. Jeg brænder både for at hjælpe dig som oplever smerter og andre fysiske udfordringer, men også dig som ønsker at komme i form og udfordre dig selv, flytte grænser eller blot gerne vil være mere tryg ved at træne med kettlebells og frivægte.