Team Body for Life

Helene Birk

Jeg hedder Helene Birk og det er mig der ejer og driver Body for Life. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder, sundheds- og vægttabscoach samt vanecoach. Og så er jeg en af de få certificerede TRX instruktører i Danmark.

Siden jeg blev færdiguddannet personlig træner i 2013 gik jeg med tanken om, at jeg skulle åbne et privat fitnesscenter, hvor man skulle kunne komme og træne i et trygt miljø uanset om man var overvægtig eller ej og uanset hvilken træningserfaring man har.

Jeg ville gerne skabe det sammenhold og fællesskab, som jeg så at mange seniorer fx i svømmehallerne har. Det skulle bare gælde for alle aldersgrupper. Derfor startede jeg mine 8 ugers bootcamp forløb, hvor der max er 8 deltagere på hvert hold.

Jeg hører ofte, at mange har været medlem af diverse fitnesscentre i mange år, men aldrig kommer afsted, fordi de ikke ved, hvad de skal træne på egen hånd og ikke bryder sig om de store hold. Hos Body for Life skal der være en følelse af, at man er en del af et fællesskab. Man skal have lyst til at komme til træning fordi det er sjovt og man kan mærke, at kroppen og hovedet får det godt.

Hos Body for Life går vi ind for et naturligt forhold til kost og træning. Slankekure hører IKKE til her! Vi arbejder med vaneændringer UDEN forbud, så du kan leve resten af livet uden at give afkald på al nydelse.

Simone Søs Klausen

Mit navn er Simone, jeg er 31 år og bor på Østerbro. Jeg er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og jeg afsluttede min uddannelse i 2016, med at skrive bachelor om hvordan det er muligt, at vedligeholde et vægttab. Jeg har altid kostvejledt med et holistisk syn, og det er der en masse spændende grunde til – blandt andet var det erfaring fra egen krop, der gjorde at jeg tilsluttede mig denne tilgang.  Jeg mener der er mange vigtige faktorer der spiller ind, når vi vurdere vores sundhed og det er ikke hos mig du kan få en kostplan, restriktioner eller en kur. Men jeg kan tilgengæld give dig træning som er sjovt, hårdt og realistisk i forhold til din livsstil.

Jeg har været optaget af træning de sidste 13 år, og udforsket det meste: boksning, yoga, spinning, bodybuilding etc. Jeg har trænet crossfit i et par år på højt plan og deltog i konkurrencer herigennem. Fra crossfit har jeg taget alt det med, jeg synes der virker: teknik, variation, sved, “leg” og sammenhold. Jeg brænder for funktionel-og styrketræning og det allerbedste jeg ved, er at motivere og heppe.  

Jeg arbejder til hverdag i en vuggestue på Vesterbro, hvor jeg får lov at kysse og kramme guldklumper hver dag – og i samarbejde med køkkenet, også arbejde med børnenes ernæring og viden om kost generelt. Udover at være en træningstosse, er jeg er en person med et roligt sind, som elsker at rejse (den der tid før Corona…), se mine veninder og spise god mad. 

Jeg glæder mig til at træne med jer!