Ken

Jeg er en mand i sin bedste alder (55år), jeg var gået i stå med at få vægten ned, havde tabt mig en del – men som skrevet før, synes at været gået i stå. Ærgerligt når man nu var kommet så langt og vil have smidt de sidste kilo, men også fordi jeg vil have mere ud af min cykling og løb. Jeg havde ikke behov for flere kure, hvor jeg kunne få lov til at slikke et salatblad, ej heller behov for løftede og formanende pegefingre – jeg havde behov for empati i situationen.
Jeg fik kontakt til Helene via et opslag på Facebook, først var jeg en smule skeptisk, men tog mig sammen og kontaktede Helene.
Vi holdt en samtale, hvor jeg forklarede en masse og det resulterede i en plan fra Helene, en helt anderledes tilgang, hvilken så også bevirkede, at jeg fik en hel anden positiv tilgang, der så resulterede i et vægt tab på ca. 10 kg på ca. halvanden måned.
Jeg har følt mig oven på og med lyst, dette har i den grad skyldes Helenes måde at håndtere det på, samt forslag til hvad og hvorledes, der kunne spises.
En stor tak for samarbejdet med Helene, tak for sparket – jeg mangler nu kun 4 kg så er jeg i mål ! 🙂

Bedste hilsner