Rebecca Dam

Jeg er 26 år. Jeg har en travl hverdag med skiftende arbejdstider. Jeg havde gennem flere år taget på. Faktisk havde jeg taget 15 kg på. Jeg startede hos bodyforlife hos Helene for et år siden, fordi nu skulle der ske noget. Jeg blev hurtigt bidt af hendes bootcamps, og hendes tilgang til træning. Der var ikke nogen fordømmelse eller noget pres. Med Helenes hjælp fik jeg ændret mine vaner. Jeg trænede, og hun hjalp mig med at ændre min kost. Nu et år senere har jeg tabt 13 kg fedt, øget min muskelmasse, og aldrig været i bedre form. Jeg bliver ofte spurgt, om det ikke var svært? Og her til må jeg sige nogle dage lidt, men overordnet nej, det var det ikke. Helene støttede mig i min proces, og tog udgangspunkt i der hvor jeg var, og hvilke ønsker jeg havde. Hun lyttede. På den måde nåede jeg det mål, som jeg satte mig for et år siden. Kæver det en indsats? Selvfølgelig gør det det. Man skal være indstillet og klar til at lave ændringerne, men er man det. Så får man hos bodyforlife den støtte man har brug for, og det bliver i ens eget tempo.
Samtidig med at deltage på bootcamp valgte jeg at få styr på min kost og få lagt en kostplan. Det var ikke nogen slankekur, og der var ikke noget jeg ikke måtte spise. Helenes tilgang gjorde dét muligt for mig, som jeg havde mislykkedes med så mange gange før. For jeg blev ikke slået i hovedet. Jeg fik hjælp, og det virkede.
Da jeg startede på at træne havde jeg ikke trænet i 7 år, og kunne have svoret, at det ville aldrig komme til at ske. Jeg havde set fitness reklamer i fjernsynet, hvor de står og siger ting som “når jeg træner føler jeg mig i live”, og min tanke var “ja det er sådan jeg har det, når jeg spiser en plade chokolade”. Det er vidst tydeligt for en hver, at jeg ikke forstod det. Nu et år senere, kan jeg ikke forestille mig ikke at træne. Jeg elsker det! Og ja, jeg elsker stadig chokolade, og ja, jeg spiser det stadig, for det er der plads til.
Hvis i beslutter jer for at tage springet, så gør jer selv den tjeneste at tage før-billeder. Det gjorde jeg, og det er motiverende, og man kan virkelig se forskellen.
Jeg kan varmt anbefale bodyforlife! ?