Tove Beyer

Jeg har deltaget på Body for Life vægttab bootcamp i foråret/sommer 2020. Pga. Covid-19 situationen kunne holdet ikke starte op til tiden, men da der blev mulighed for at træne udendørs fik Helene arrangeret så vi kunne starte op med træning udendørs, hvilket jeg synes var meget cool, men jeg har heller ikke noget imod at træne udendørs selv i småtræls vejr 🙂  Det var  gennemtænkt med afspritning af hænder inden vi gik i gang og afspritning af hænder og udstyr undervejs, og det fortsatte på samme måde, da vi fik lov at træne inden for.

Træningen  foregår på hold med maks 8 deltagere, og man binder sig for en bootcamp med træning 2 gange om ugen i ca. 10 uger. Jeg synes det er et godt koncept, fordi det er de samme mennesker, man kommer til at træne sammen med, og det er rart at mødes med de samme hver gang, særligt når man gerne vil tabe nogle kilo, og man ikke føler sig tilpas blandt veltrænede fitnessentusiaster, som man ikke kender i et normalt fitnesscenter. På vores hold var der alle størrelser og faconer, og det var dejligt befriende, men alle deltagere på holdet var indstillet på, at der skulle trænes, når vi var der og gav den fuld gas til træningerne, men vi havde bestemt også tid til at grine, når Helene udfordrede vores motorik, og vi fik viklet os ubehjælpeligt ind i elastikker eller TRX-stropperne.

Træningen var tilrettelagt som varianter af cirkeltræning, hvor man laver en bestemt øvelse i et afgrænset tidsrum og holder pause. Der var uendelige variationer, f.eks.laver man  den samme øvelse i flere runder lige efter hinanden, eller man skifter øvelse efter hver pause. Der var ligeledes variationer, hvor vi var sammen 2 og 2, så der var et væld af kombinationer, hvilket gjorde, at træningen var aldrig kedelig, for vi lavede aldrig det samme to træningsgange i træk selvom nogle af øvelserne kunne være de samme. Træningsprogrammerne var velforberedte med godt og professionelt udstyr, og Helene havde altid et alternativ til en øvelse, hvis man havde en skavank, der skulle tages hensyn til.

Helene sørger for, der er god stemning under træningen, er meget professionel og en dygtig instruktør, og derfor fortsætter jeg på et af hendes hold med funktionel træning efter sommerferien.