Træning uden binding – Køb et klippekort og træn præcis når det passer dig!

Har du svært ved at binde dig til en fast træningstid hver uge? Eller er du i et fast forløb, men vil bare gerne have muligheden for at deltage en ekstra gang om ugen ind imellem? Så køb et klippekort til træning og betal kun for de timer der passer dig!

Har du et job med skiftende arbejdstider, der gør, at du har svært ved at binde dig til en fast træningstid hver uge, da dit skema hele tiden kan ændre sig? Så har du nu muligheden for at deltage i funktionel træning uden binding og kun booke dig ind på de timer, der passer dig.

Det kan også være, at du allerede er tilmeldt et fast forløb, men måske gerne vil have en ekstra træning en formiddag, hvor du har en fridag.

 

 

Træn uden binding med et klippekort

Jeg kan selv huske tilbage til den gang, hvor jeg arbejdede som lægesekretær i skiftende vagter, hvor alting kunne ændre sig med kort varsel. Det var meget frustrerende ikke at kunne tilmelde sig noget, der kørte i faste forløb, da jeg ikke havde mulighed for at deltage på den samme tid hver uge.

Derfor vil jeg gerne give mulighed for, at du kan deltage i funktionel træning uden binding, men med et klippekort, hvor du kun betaler for de hold, du booker dig ind på.

Praktisk om træning på klippekort

Jeg tilbyder 2 forskellige typer træningsklippekort:

 • Et til dig, der ikke i forvejen er tilmeldt et fast træningsforløb
 • Et til dig, der i forvejen er tilmeldt et fast træningsforløb

Fælles for begge typer klippekort er, at de begge købes med 10 klip, som kan bruges på de timer i holdplanen, der er øremærket til træning på klippekort. Klippekortet kan altså IKKE bruges til deltagelse på de hold der kører i fast forløb med samme gruppe hver uge.

Alle træningsklippekort har en gyldighed på 1 år, og der sælges kun et begrænset antal klippekort, så du har rig mulighed for at få brugt dine klip uden der går for lang tid imellem.

Der er ingen krav om, hvor ofte du skal deltage. Måske er du god til selv at komme af sted til træning i dit lokale fitnesscenter, men har brug for lidt ny inspiration til din træning ind imellem. Og det er muligt med et klippekort uden binding.

Ubrugte klip refunderes ikke efter klippekortets udløb.

Fordele ved træning med klippekort

Fordelene ved at købe et klippekort til holdtræning er, at:

 • du betaler kun for de timer, der passer ind i dit skema
 • du får mulighed for både at træne på formiddagshold, eftermiddagshold og aftenhold
 • tilmelder du dig et træningshold, får du ved framelding senest 24 timer før refunderet dit klip
 • hvis du i forvejen er i et fast forløb, kan du træne ekstra til en særlig pris, når det passer dig

 

 

Sådan foregår træningen

Den eneste måde holdtræning på klippekort skiller sig ud fra træningen på de faste forløb er, at når du træner uden binding, kan du ikke være sikker på at træne med den samme gruppe hver gang. Men da der kun sælges et begrænset antal klippekort, er der god mulighed for, at du hurtigt vil begynde at genkende de andre deltagere og alligevel føle et sammenhold.

Vi træner med en masse forskelligt udstyr som fx:

 • TRX
 • Kettlebells
 • Store / små bolde
 • Elastikker
 • Håndvægte
 • Battleropes
 • Egen kropsvægt

Træningen er delt op på forskellige stationer, hvor vi laver et varierende antal øvelser i forskellige tidsintervaller.

Det er vigtigt for mig, at alle skal få det bedste og mest muligt ud af træningen. Så selv om du træner uden binding og måske ikke benytter dit klippekort hver uge, kan du være helt sikker på, at jeg altid er klar på at give dig en alsidig og sjov træning.

Alle kan deltage i funktionel træning uanset form og tidligere træningserfaring, da alle øvelser nemt justeres til den enkelte. Og skulle du have nogle skavanker der ind imellem giver nogle begrænsninger, er jeg altid klar med en alternativ øvelse, du kan lave i stedet for.

 

“Jeg har været rigtig glad for at være med på funktionel bootcamp. Jeg synes det var rart at der ikke var mange på holdet, det gav følelsen af at træne sammen som et hold. Træningen var altid med høj intensitet og varieret, det var aldrig de samme øvelser eller de samme intervaller to gange i træk, det synes jeg var super fedt, at man aldrig kørte død i det fordi det var en ny trænings sammensætning med øvelser og tidsinterval hver gang. Jeg vil helt klart anbefale hold træning hos bodyforlife frem for at træne selv i fitness.” – Pia Helmark, Herlev

 

Prisen på klippekort

Prisen for klippekort med 10 klip uden binding til fast forløb: 2000 kr.

Prisen for klippekort med 10 klip med binding til fast forløb: 1700 kr.

 

Klippekortet har en gyldighed på 1 år og kan bruges på alle hold i holdplanen, der er øremærket træning på klippekort.