TRX træning

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former træningsudstyr, man overhovedet kan finde.

TRX træning er funktionel træning, hvor du har mulighed for at træne præcis de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdags gøremål eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

Du kan træne hele kroppen og der er altid meget fokus på core muskulaturen og stabilitet. Uanset hvilken øvelse du laver i TRX træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Mens nogle muskler arbejder dynamisk, har andre muskler godt gang i det statiske arbejde.

Alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så det nemt kan tilpasses undervejs.

Her er en liste over alle mine TRX kurser:

  • TRX Suspension Training Course
  • TRX Group Suspension Training Course
  • TRX Sports Medicine Suspension Training Course
  • TRX RIP Training Course
  • TRX Force Training Course
  • TRX Functional Training Course                                                        
  • TRX Advanced Group Training Course (Certificeret TRX instruktør)

Hvis du aldrig har prøvet TRX træning, vil jeg anbefale dig at prøve mit “Stærk ryg med TRX” hold, som jævnligt startes op i et forløb over 8 uger. Her træner du med den samme lille gruppe på maks 8 deltagere hver gang og i et tempo, hvor alle kan være med.

Du kan også deltage på “Funktionel Bootcamp” – ligeledes et forløb over 8 uger med samme lille gruppe på maks 8 deltagere. Her er det ikke udelukkende TRX træning, der er også en masse andet funktionelt udstyr, men det er sjældent, at der ikke er en vis grad af TRX med. På Bootcamps trænes der 2 gange om ugen.

Bliver du, ligesom jeg selv, fuldstændig bidt af TRX træning, kan du deltage på TRX Bootcamp. All TRX – All the time!

Du kan læse meget mere omkring indhold, priser og tilmelding til de enkelte hold og bootcamp forløb, i deres respektive menupunkter.

 

Træning og fitness
Udtalelse fra kunde

Træning og fitness

Henny Konradsen
Helene får sveden frem på panden og ømhed i musklerne er en dejlig gevinst


5 / 5 stjerner