Wake Up Body

Kan du godt lide at stå tidligt op og få noget ud af din fridag? Eller møder du måske lidt senere og synes det kunne være rart at få klaret træningen inden arbejdsdagen starter? Så har du mulighed for at få en god start på dagen med det funktionelle hold “Wake Up Body”.

OBS!!! Ved tilmelding til holdene med opstart i marts / april / maj skal du være opmærksom på, at opstarten kan udskydes, hvis myndighedernes nedlukning af sociale aktiviteter fastholdes.

På Wake Up Body holdet arbejder vi med både styrke, kondition, balance og mobilitet. Træningen starter altid med en god opvarmning af kroppen, hvor vi med nogle gode mobilitetsøvelser sørger for, at de forskellige led er klar til træningen.

Træning en eller to gange om ugen på et lille hold

Fordelen ved et træningsforløb hos Body for Life er, at man træner med den samme lille gruppe 1-2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitnesscenter, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold, og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved, at gruppen venter.

Praktisk om forløbet

Træningen foregår i mit private træningscenter i Rødovre. Her er kun os, dit hold og jeres personlige træner. Her er omklædningsrum og badefaciliteter. Du kommer nemt til Body For Lifes træningscenter fra hele København og Vestegnen, og jeg har klienter fra det meste af København og omegn.

Når du tilmelder dig et forløb får du:

  • 8 ugers forløb med 1-2 x 55 minutters træning pr. uge
  • Hold med max 8 deltagere
  • Muligheden for at følge dine fremskridt med Inbody Test
  • Muligheden for tilkøb af kostvejledning. Normalprisen er 1295 kr. I forbindelse med bootcamp gives 10% rabat.

Prisen for forløb med træning 1 time om ugen er 1275 kr. Prisen for forløb med træning 2 timer om ugen  er 2.550 kr. Betalingen kan deles i 2 rater. Dette skal blot noteres ved tilmelding.

OBS! Næste forløb kommer til at forløbe over 9 uger, da der ikke er træning i påsken (uge 15).

Desuden skal du ved tilmelding til Wake Up Body om tirsdagen være opmærksom på, at træningen tirsdag i uge 12 + 17 er aflyst pga. kursus. Prisen er naturligvis reduceret herefter.

Sådan foregår træningen

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig, sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Vi træner med vægte, kettlebells, elastikker, TRX og mange andre sjove træningsredskaber, der giver dig sved på panden.

Din personlige træner på funktionel bootcamp

På funktionel bootcamp møder du mig, Helene, som har arbejdet som personlig træner siden 2013. Først i Fitnessdk og siden som selvstændig. I min træning har jeg stor fokus på, at træningen skal være effektiv og udfordrende, men også, at vi skal have det sjovt, og du skal være tryg og tilpas. Under hele forløbet står jeg selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål til din træning, eller hvis du vil vide, hvordan du kommer videre med dit aktive liv efter bootcampen.

Træning du kommer af sted til

Jeg har kørt holdforløbene siden efteråret 2016, hvor jeg startede med 1 enkelt hold. Da flere og flere blev hængende og deltog flere gange, var jeg i sommeren 2017 nødt til at starte et hold mere. Siden er endnu flere hold kommet til.

Årsagen til, at flere og flere valgte at deltage igen var, at de opdagede glæden ved at træne. Timeprisen var selvfølgelig højere, end hvis de fik et medlemskab i en af de store fitnesskæder og deltog på holdene der. Men mange havde i forvejen været medlemmer i fitnesscentret i flere år uden at gøre brug af det – og så løber det altså hurtigt op.

Med et træningsforløb hos Body for Life, forpligter du dig til at gøre noget godt for dig selv i 8 uger – for mange er det meget nemmere at komme af sted til træning og holde gejsten oppe på et lille lukket hold. Og mange af mine deltagere fortæller endda, at de ender med at blive helt afhængige af træningen!

Start eller bevar din sunde livsstil med et bootcamp forløb hos Body for Life! – Sammen når vi dit mål!

OBS!!! Ved tilmelding til holdene med opstart i marts / april / maj skal du være opmærksom på, at opstarten kan udskydes, hvis myndighedernes nedlukning af sociale aktiviteter fastholdes.

e alle hold og tilmeld dig her

“Super start på dagen. Selv de morgener hvor man egentlig helst vil blive under dynen kommer man afsted fordi man ved hvor skønt man har det efter en times træning med Helene. Propfyldt med energi til resten af dagen og træningen klaret inden kl 9 – det er ren win win ?” – Sine Vadstrup

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før refunderes intet.