Funktionel Bootcamp

Funktionel Bootcamp – kom godt i gang med træning

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et bootcamp-forløb hos Body For Life lige noget for dig!

På en funktionel bootcamp hos Body for Life kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring.

Træning en eller to gange om ugen på et lille hold

Fordelen ved en trænings-bootcamp er, at man træner med den samme lille gruppe 1-2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitnesscenter, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold, og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved, at gruppen venter.

Praktisk om funktionel bootcamp

Funktionel bootcamp foregår i mit private træningscenter i Rødovre. Her er kun os – dit bootcamp-hold og jeres personlige træner. Her er omklædningsrum og badefaciliteter. Du kommer nemt til Body For Lifes træningscenter fra hele København og Vestegnen, og jeg har klienter fra det meste af København og omegn.

Når du tilmelder dig et bootcamp-forløb får du:

  • 6 ugers forløb med 1-2 x 50 minutters træning pr. uge
  • Hold med max 8 deltagere
  • Muligheden for at følge dine fremskridt med Inbody kropsanalyse
  • Lukket Facebook gruppe, der kan bruges til intern kommunikation i gruppen

Prisen for forløb med træning 1 time om ugen er 1075 kr. Prisen for forløb med træning 2 timer om ugen  er 2.150 kr. Betalingen kan deles i 2 rater. Dette skal blot noteres ved tilmelding.

Alle hold med med træning mandag + torsdag er bundet til træning 2 timer om ugen.

De øvrige hold kan tilmeldes 1 gang om ugen. Ønsker man træning 2 gange om ugen og kan man ikke mandag + torsdag, tilmelder man sig naturligvis bare 2 af de timer der passer de øvrige dage. Vil man gerne træne 3 gange om ugen, kan man fx tilmelde sig et mandag+torsdag hold og så fx TRX lørdag eller Funktionel lørdag.

Næste Funktionel Bootcamp starter i uge 43+44.

OBS! Tilmeldingerne til forløb med opstart i januar 2021 er i gang!

Sådan foregår træningen

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig, sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Træningen på bootcampen foregår med vægte, kettlebells, elastikker, TRX og mange andre sjove træningsredskaber, der giver dig sved på panden.

Din personlige træner på funktionel bootcamp

På funktionel bootcamp møder du mig, Helene, som har arbejdet som personlig træner siden 2013. Først i Fitnessdk og siden som selvstændig. I min træning har jeg stor fokus på, at træningen skal være effektiv og udfordrende, men også, at vi skal have det sjovt, og du skal være tryg og tilpas. Under hele forløbet står jeg selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål til din træning, eller hvis du vil vide, hvordan du kommer videre med dit aktive liv efter bootcampen.

Funktionel bootcamp er træning, du kommer af sted til

Jeg har kørt Funktionel Bootcamp-forløbene siden efteråret 2016, hvor jeg startede med 1 enkelt hold. Da flere og flere blev hængende og deltog flere gange, var jeg i sommeren 2017 nødt til at starte et hold mere. Siden er endnu flere hold kommet til.

Årsagen til, at flere og flere valgte at deltage igen var, at de opdagede glæden ved at træne. Timeprisen var selvfølgelig højere, end hvis de fik et medlemskab i en af de store fitnesskæder og deltog på holdene der. Men mange havde i forvejen været medlemmer i fitnesscentret i flere år uden at gøre brug af det – og så løber det altså hurtigt op.

En bootcamp er et kortere forløb, hvor du forpligter dig til at gøre noget godt for dig selv i 8 uger – for mange er det meget nemmere at komme af sted til træning og holde gejsten oppe på en bootcamp. Og mange af mine deltagere fortæller endda, at de ender med at blive helt afhængige af træningen!

Start eller bevar din sunde livsstil med et bootcamp forløb hos Body for Life! – Sammen når vi dit mål!

“Jeg har været rigtig glad for at være med på funktionel bootcamp. Jeg synes det var rart at der ikke var mange på holdet, det gav følelsen af at træne sammen som et hold. Træningen var altid med høj intensitet og varieret, det var aldrig de samme øvelser eller de samme intervaller to gange i træk, det synes jeg var super fedt, at man aldrig kørte død i det fordi det var en ny trænings sammensætning med øvelser og tidsinterval hver gang. Jeg vil helt klart anbefale hold træning hos bodyforlife frem for at træne selv i fitness.” – Pia Helmark, Herlev

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcamp, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før refunderes intet.