Funktionel Bootcamp – kom godt i gang med FUNKTIONEL træning PÅ HOLD

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et træningsforløb hos Body For Life lige noget for dig!

Kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab på vores små lukkede hold!

På en funktionel bootcamp hos Body for Life kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring. Vi har træning både eftermiddag, aften og i weekenden. Så hvad end du fortrækker træning efter arbejde, træning om aftenen, eller formiddagstræning om lørdagen for at få en aktiv start på weekenden, så er Body for Life i Rødovre træningsstedet for dig! 

Træning en eller to gange om ugen på et lille hold

Fordelen ved en trænings-bootcamp er, at man træner med den samme lille gruppe 1-2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitnesscenter, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold, og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved, at gruppen venter.

Praktisk om funktionel bootcamp

Sådan foregår træningen

Funktionel Bootcamp er træning, du kommer af sted til

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver uge og bliver en del af en hyggelig, sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top! Du bliver undervist grundigt i en række basisøvelser, som gradvist øges i sværhedsgrad, i det tempo din krop vil være med til.

Træningen på bootcampen foregår med vægte, kettlebells, elastikker, TRX og mange andre sjove træningsredskaber, der giver dig sved på panden – inspireret af crossfit og cirkeltræning.

Ønsker du at træne for at opnå et større eller mindre vægttab, og få noget mere målrettet i forhold til dig og dit ønskede vægttab, så kan det være, at du skulle læse mere om vores populære vægttabsforløb.

Vores Funktionel Bootcamp-hold har kørt siden efteråret 2016, hvor Helene startede med 1 enkelt funktionel træning hold. Da flere og flere blev hængende og deltog flere gange, var hun i sommeren 2017 nødt til at starte et hold mere. Siden er endnu flere hold kommet til. 

Nu er der så mange hold at vælge imellem, at Helene ikke længere kan køre holdene alene. Derfor deles eftermiddags- og aftenholdene nu mellem Helene og Benny. Du kan læse meget mere om dit trænerteam her.

Årsagen til, at flere og flere valgte at deltage igen var, at de opdagede glæden ved at træne. Timeprisen var selvfølgelig højere, end hvis de fik et medlemskab i en af de store fitnesskæder og deltog på holdene der. Men mange havde i forvejen været medlemmer i fitnesscentret i flere år uden at gøre brug af det – og så løber det altså hurtigt op.

Du har mulighed for at træne Funktionel træning om eftermiddagen/aftenen mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Passer det dig bedre at træne tidligt på dagen, er der Funktionel morgentræning lørdag formiddag kl. 09.00 eller 10.00. 

En bootcamp er et kortere forløb, hvor du forpligter dig til at gøre noget godt for dig selv i 8 uger – for mange er det meget nemmere at komme af sted til træning og holde gejsten oppe på en bootcamp. Og mange af mine deltagere fortæller endda, at de ender med at blive helt afhængige af træningen!

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcamp, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding senere end 4 uger før refunderes intet.

Funktionel bootcamp foregår i et privat træningscenter i Rødovre. Her er kun os – dit bootcamp-hold og jeres personlige træner. Her er omklædningsrum og badefaciliteter. Du kommer nemt til Body For Lifes træningscenter fra hele København og Vestegnen, og vi har klienter fra det meste af København og omegn.

Når du tilmelder dig et bootcamp-forløb får du:

 • 8 ugers forløb med 1-3 x 50 minutters træning pr. uge
 • Hold med max 12 deltagere
 • Muligheden for at følge dine fremskridt med Inbody kropsanalyse

Prisen for forløb med træning 1 time om ugen er 1525 kr. Prisen for forløb med træning 2 timer om ugen  er 3.050 kr. Betalingen kan deles i 2 rater.

Sammensæt din egen Bootcamp

Et bootcampforløb er kendetegnet ved træning 2-3 gange om ugen. Hos Body for Life er der deltagere, der træner enten 1, 2 eller 3 gange om ugen.

En stor del træner 2 gange om ugen. Tidligere har vi haft Funktionel Bootcamp forløb og TRX Bootcamp forløb, som var bundet til faste tider forløb efter forløb. 

Men da de fleste der melder sig til et forløb, bliver så glade for træningen, at de ofte melder sig til nye forløb igen og igen, vil vi gerne gøre mulighederne for træning mere fleksible fra forløb til forløb. Det kan jo være at arbejdsskemaet eller børnenes træningstider m.m. ændres, så du også har brug for at kunne træne på tider, der måske ikke passer men Body for Lifes faste Bootcamp forløb.

Derfor er det nu sådan, at du selv vælger, hvilke 2 hold, der passer dig bedst i forhold til træningstider i de 8 uger. Og på den måde har du også muligheden for at kombinere træningen men Funktionel træning den ene dag og TRX træning den anden dag. Så du kunne fx vælge Funktionel mandag kl. 17.00 og Funktionel torsdag kl. 18.00. Eller TRX tirsdag kl. 18.00 og Funktionel lørdag kl. 10.00. 

Der er også mange, der synes at det er helt fint med træning en enkelt dag om ugen, og andre der går all in med træning 3 gange om ugen. Så det er altså helt frit for, hvordan du sammensætter dit 8 ugers forløb. 

Du er fast knyttet til de hold du vælger ved tilmelding. Men hvis der er en dag, hvor du ikke har mulighed for at komme til træning, har vi i huset en “byttebog”, hvor man kan skrive, hvilke dage, man ikke har mulighed for at komme til træning. På den måde kan man bytte med de andre på tværs af holdene. Det er selvfølgelig ikke en garanti, at der vil være en ledig træningstid, der lige passer, men det plejer at lykkes for de fleste. Byttet behøver ikke, at være inde for samme uge, hvis det fx drejer sig om, at du skal på ferie og er væk hele ugen. Men det skal være inde for samme forløb. 

Næste forløb kører fra uge 34-41.

Der åbnes for tilmelding mandag den 17/6 ca. kl. 12.00!

Gå ind i holdplanen og book dit ønskede hold. Her har du ind imellem også mulighed for at booke en gratis prøvetime, og se hvorfor så mange elsker Funktionel træning og kommer igen og igen! Muligheden for prøvetimer kommer an på, om der er ledige pladser på et hold. Er der ingen ledige prøvetimer holdplanen, er du velkommen til at ringe og høre, om der skulle være kommet et afbud. Det er ikke altid, at jeg når at opdatere ift. prøvetimer!

Du kan træne Funktionel træning:

 • Mandag kl. 17.00-17.50 – opstart 19/8-24
 • Mandag kl. 18.00-18.50 – opstart 19/8-24 
 • Tirsdag kl. 17.00-17.50 – opstart 20/8-24
 • Onsdag kl. 18.00-18.50 – opstart 21/8-24 
 • Torsdag kl. 17.00-17.50 – opstart 22/8-24
 • Torsdag kl. 18.00-18.50 – opstart 22/8-24 
 • Lørdag kl. 09.00-09.50 – opstart 24/8-24
 • Lørdag kl. 10.00-10.50 – opstart 24/8-24

“Jeg har været rigtig glad for at være med på funktionel bootcamp. Jeg synes det var rart at der ikke var mange på holdet, det gav følelsen af at træne sammen som et hold. Træningen var altid med høj intensitet og varieret, det var aldrig de samme øvelser eller de samme intervaller to gange i træk, det synes jeg var super fedt, at man aldrig kørte død i det fordi det var en ny trænings sammensætning med øvelser og tidsinterval hver gang. Jeg vil helt klart anbefale hold træning hos bodyforlife frem for at træne selv i fitness.”