Funktionel Bootcamp

Funktionel Bootcamp – kom godt i gang med træning

Savner du motivation til at komme i gang med træningen eller har du svært ved at få trænet på egen hånd, så er et træningsforløb hos Body For Life lige noget for dig!

Kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab på vores små lukkede hold!

På en funktionel bootcamp hos Body for Life kan alle være med, uanset form og tidligere træningserfaring.

Træning en eller to gange om ugen på et lille hold

Fordelen ved en trænings-bootcamp er, at man træner med den samme lille gruppe 1-2 gange om ugen. Det er nemmere lige at springe en gang over, hvis man blot tilmelder sig et tilfældigt hold i et fitnesscenter, hvor deltagerne varierer fra gang til gang. Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold, og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved, at gruppen venter.

Praktisk om funktionel bootcamp

Funktionel bootcamp foregår i et privat træningscenter i Rødovre. Her er kun os – dit bootcamp-hold og jeres personlige træner. Her er omklædningsrum og badefaciliteter. Du kommer nemt til Body For Lifes træningscenter fra hele København og Vestegnen, og vi har klienter fra det meste af København og omegn.

Når du tilmelder dig et bootcamp-forløb får du:

  • 8 ugers forløb med 1-2 x 50 minutters træning pr. uge
  • Hold med max 10 deltagere
  • Muligheden for at følge dine fremskridt med Inbody kropsanalyse
  • Lukket Facebook gruppe, der kan bruges til intern kommunikation i gruppen

Prisen for forløb med træning 1 time om ugen er 1425 kr. Prisen for forløb med træning 2 timer om ugen  er 2.850 kr. Betalingen kan deles i 2 rater. Dette skal blot noteres ved tilmelding.

Holdet med med træning mandag + torsdag kl. 17.00 er bundet til træning 2 timer om ugen.

De øvrige hold kan tilmeldes 1 gang om ugen. Ønsker man træning 2 gange om ugen og kan man ikke mandag + torsdag kl. 17.00 tilmelder man sig naturligvis bare 2 af de timer der passer de øvrige dage. Vil man gerne træne 3 gange om ugen, kan man fx tilmelde sig et mandag+torsdag hold og så fx TRX lørdag eller Funktionel lørdag.

Næste Funktionel Bootcamp starter i uge 1

De første forløb i januar/februar 2022, bliver 6 ugers forløb og prisen vil her være 1080 kr. for træning 1 gang/uge og 2160 kr. for træning 2 gange/uge.

Sådan foregår træningen

Træningen er meget varieret fra gang til gang med masser af tempo og sved på panden! Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig, sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top! Du bliver undervist grundigt i en række basisøvelser, som gradvist øges i sværhedsgrad, i det tempe din krop vil være med til.

Træningen på bootcampen foregår med vægte, kettlebells, elastikker, TRX og mange andre sjove træningsredskaber, der giver dig sved på panden.

Funktionel bootcamp er træning, du kommer af sted til

Funktionel Bootcamp-forløbene har kørt siden efteråret 2016, hvor Helene startede med 1 enkelt hold. Da flere og flere blev hængende og deltog flere gange, var hun i sommeren 2017 nødt til at starte et hold mere. Siden er endnu flere hold kommet til. Nu er der så mange hold på holdplanen, at vi har udvidet med 2 instruktører mere – Simone, som har en bachelor i sundhed og ernæring og er fantastisk dygtig til funktionel træning og Trine, som er uddannet fysioterapeut og vores ukronede Kettlebell Queen, som lige som Simone også er fantastisk dygtig til at undervise i funktionel træning!

Årsagen til, at flere og flere valgte at deltage igen var, at de opdagede glæden ved at træne. Timeprisen var selvfølgelig højere, end hvis de fik et medlemskab i en af de store fitnesskæder og deltog på holdene der. Men mange havde i forvejen været medlemmer i fitnesscentret i flere år uden at gøre brug af det – og så løber det altså hurtigt op.

En bootcamp er et kortere forløb, hvor du forpligter dig til at gøre noget godt for dig selv i 8 uger – for mange er det meget nemmere at komme af sted til træning og holde gejsten oppe på en bootcamp. Og mange af mine deltagere fortæller endda, at de ender med at blive helt afhængige af træningen!

Start eller bevar din sunde livsstil med et bootcamp forløb hos Body for Life! – Sammen når vi dit mål!

“Jeg har været rigtig glad for at være med på funktionel bootcamp. Jeg synes det var rart at der ikke var mange på holdet, det gav følelsen af at træne sammen som et hold. Træningen var altid med høj intensitet og varieret, det var aldrig de samme øvelser eller de samme intervaller to gange i træk, det synes jeg var super fedt, at man aldrig kørte død i det fordi det var en ny trænings sammensætning med øvelser og tidsinterval hver gang. Jeg vil helt klart anbefale hold træning hos bodyforlife frem for at træne selv i fitness.” – Pia Helmark, Herlev

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcamp, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding senere end 4 uger før refunderes intet.