Holdtræning 1 time/uge

Varigt vægttab

(næste forløb starter 9/1-19 kl. 16.30)

12 ugers vægttabs forløb til dig, som har 20+ kg, som du gerne vil af med uden nogle forbud og uden strikse lynkure, som alligevel ikke holder i længden.
Holdet er til dig, som ønsker en livstilsændring og et sundt varigt vægttab. Et forløb til dig som er klar over, at et vægttab ikke kan trylles væk og ved, at der skal arbejdes for det. 

Der er op og nedture i et hvert vægttab – det er ikke altid lige nemt. Men jeg vil hjælpe med at give dig nogle værktøjer til at komme bedst muligt gennem hele forløbet med ubegrænset telefon / mail kommunikation.

Du træner 1 gang om ugen med den samme lille gruppe i et privat fitness center, hvor ingen andre er til stede mens i træner.

Det der ofte går galt, når man går i gang med et vægttabsforløb er, at man prøver at lave om på alt for mange ting på én gang! Det er vigtigt at spise sundt og man skal også lige huske at træne hårdt mindst 3 timer hver uge. Og så er der også lige alt det andet, som også skal klares i hverdagen. Det er, for de fleste, nok til at stresse hjernen og alle de forandringer der sker, når ikke at blive en vane før projektet kollapser.

Derfor “nøjes” vi med træning 1 time om ugen, men snakker også om, hvad I selv kan gøre af forandringer i løbet af hverdagen, som kan bidrage til vægttabet og den sundere livsstil. Og her er søvnen altså også en ekstremt vigtig faktor!

Efter de 12 uger, vil du være i stand til at arbejde videre på egen hånd med dine nye tilegnede gode vaner!

Ud over den ugentlige træning inkl. en kort opfølgning på den forgangne uge mødes vi en lørdag om måneden i en times tid, hvor vi snakker om, hvordan I har det, fx hvad er nemt/svært og måske har I gjort jer nogle erfaringer, som I kan dele med gruppen.
I løbet af perioden laver vi 3 stk InBody kropsanalyser for at følge med i, hvordan kroppen forandrer sig.
Prisen for forløbet er 2995 kr. og kan deles op i:
2 rater (1. rate 1500 kr. / 2. rate 1495 kr.)
3 rater (1. rate 1495 kr. / 2.+3. rate 750 kr.)

 

 

Efterfødselstræning

(næste forløb starter torsdag den 3/1-19 kl. 10.00)

Vil du gerne strammes op igen efter fødslen? Vil du gerne have en stærk krop, så du undgår rygproblemer, når din baby vokser sig større og større? Og ikke mindst – vil du have styr på din bækkenbund, så du ikke går og sjat tisser, når du hoster, nyser, griner og hopper?

Hos Body for Life er der fokus på alle disse ting, når du tilmelder dig Efterfødselstræning. Du har naturligvis din baby med og al træning foregår på babys præmisser. Dvs. er der behov for mad eller bleskift tager du dig naturligvis tid til det.

Forløbet varer 12 uger og hver træning varer 55 minutter.

Udover holdtræningen kan du tilkøbe en pakke med 4 elastikker samt et træningsprogram med øvelser, du kan lave hjemme.

Prisen for “Efterfødselstræning” inkl. 4 elastikker og træningsprogram er KUN 1995 kr.

Ønsker du at deltage på holdet uden hjemmetræningsprogrammet og de 4 elastikker er prisen 1695.

Tilmeld dig ved at klikke på “Book tid” og vælg holdet Efterfødselstræning.

 

 

Trænings bootcamp | Bodyforlife.dk
En flok seje tøser fra Funktionel Bootcamp efterår 2017

TRX Funktionel

(næste forløb starter 7/1-19 kl. 16.00)

Føler du ikke, at din krop er så stærk som den burde være? Lider du ofte af rygproblemer? Kunne du bare godt tænke dig en bedre kropsholdning?

Så er “TRX Funktionel” holdet lige noget for dig!

Størstedelen af træningen foregår med TRX suspension traineren, men der vil også være en del øvelser med egen kropsvægt, elastikker og andet udstyr. Træningen er bygget op i forskellige stationer, hvor vi arbejder med X antal øvelser på tid, hvorfor du i forløbet også vil få mulighed for at forbedre din udholdenhed.

Du træner med den samme lille gruppe på maks 8 deltagere i dette 12 ugers træningsforløb. Vi træner 1 gang pr. uge i 55 minutter.

Udover forløbet på de 12 uger, vil du modtage en pakke med 4 elastikker i forskellig hårdhed samt et træningsprogram med øvelser du kan lave hjemme.

Prisen for “TRX Funktionel” inkl. 4 elastikker og træningsprogram er KUN 2495 kr.

Forløbet kan også købes uden elastikker og træningsprogram for 2195 kr.

 

 

Træning og fitness
Udtalelse fra kunde

Træning og fitness

 

Hanne Orup

 

Jeg er helt “oppe at køre” Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Helene er super dygtig, man er tryg i hendes selskab, hun får virkelig én igang med at svede, på den gode måde. Glæder mig allerede til næste gang


5 / 5 stjerner