Holdtræning - sjov og effektiv træning på små lukkede hold

Få en sund og stærk krop med holdtræning hos Body for Life! Her kan alle deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring. Træning på små hold gør at træningen tilpasses den enkelte!

Vælg holdtræning, der passer til dig

Hos Body for Life i Rødovre tilbyder vi en række forskellige typer holdtræning, så du kan finde det hold, der passer dig. Vi har holdtræning alle ugens dage undtagen søndag og både hold i dagtimerne, om eftermiddagen og om aftenen. Om lørdagen har vi desuden morgentræning for en god og aktiv start på weekenden! Læs mere om vores forskellige typer holdtræning herunder.

Funktionel træning er for dig, der ønsker en alsidig og sjov holdtræning, hvor pulsen kommer godt op, og kroppen føles brugt på den rigtige måde bagefter. Der er også god mulighed for at smide nogle overflødige kilo! Funktionel træning er træning, hvor du lærer at bruge kroppens naturlige bevægemønstre fremfor at sidde “fastlåst” i en maskine. Vi træner inspireret af crossfit med vægte, kettlebells, TRX, elastikker og andre typer udstyr, og alle kan være med! Træningen er stationsopdelt med et varierende antal øvelser i forskellige tidsintervaller, og I har selvfølgelig en dygtig træner til at hjælpe jer med at få mest muligt ud af træningen. Læs mere om Funktionel træning her.

TRX suspension training er uden tvivl den bedste form for træning, for dig der har brug for at få styrket ryg- og mavemusker! Med TRX træner du styrke, mobilitet, balance, koordination m.m. Alle kan træne TRX, da øvelserne nemt justeres til den enkelte ved at ændre på fodstilling eller kropsvinkel. TRX holdtræning er godt, uanset om du har brug for (gen)optræning af kroppen eller gerne vil udfordres med nogle fysisk krævende øvelser. Det er træning, som er både sjovt, effektivt og skånsomt. Læs mere om TRX hold her.

Seniortræning er for dig, der godt kan mærke, at livet begynder at byde på nogle udfordringer, men som gerne vil blive ved med at leve et aktivt liv med en god styrke til at kunne klare dagligdagsopgaverne og ikke automatisk undgå det at komme ned på gulvet. På seniortræning arbejder vi med at bevare / forbedre styrke, balance og mobilitet på en måde, der tilpasses den enkeltes evt. skavanker. Læs mere om seniortræning her.

Vægttabsforløbet er ved at blive opbygget igen, så vi efter sommerferien 2024 kommer til at starte nye vægttabsforløb op!

Dette hold er for dig, der gennem længere tid har kæmpet med elevatorvægten og gerne vil have træning på hold med andre ligesindede, som kæmper med mange af de samme udfordringer som dig. Hvor de øvrige træningshold hos Body for Life kører i forløb på 8 uger, er Vægttabsforløbet sammensat mere som et abbonnementsforløb, hvor man betaler pr. måned. Så kan man altid melde sig ud eller springe over på et træningshold, når det passer en, og så bliver pladsen åbnet op for en ny, der gerne vil i gang med vægttabstræning. Det er muligt at tilkøbe individuelle coachingsamtaler løbende efter behov. Dette er ikke inkluderet i forløbet, da det er meget individuelt om / hvor ofte man har brug for dette. Læs mere om forløbet her.

Efterfødselstræning er i øjeblikket sat på pause, men kommer muligvis på holdplanen igen på et tidspunkt.

Efterfødselstræning er for dig, der for nyligt er blevet mor og har brug for at træne din bækkenbund og kroppen generelt op igen efter graviditet og fødsel. Her er der plads til både vågen og sovende baby i rolige omgivelser og holdtræningen ligger om formiddagen på hverdage. Du kan deltage på efterfødselsforløbet uanset hvilken form du var i før fødslen. Alle øvelserne tilpasses den enkeltes niveau. Læs mere om efterfødselstræning her.

Generelt om træning på hold hos Body for Life

Hos Body for Life er du i trygge hænder. Vores undervisere er veluddannede indenfor de forskellige holdtyper, de underviser på. Vi vægter vores kendskab til deltagerne højt og sørger for, at alle føler sig godt tilpas på holdet. Har du problemer med at udføre nogle af øvelserne, finder vi på en anden øvelse, du kan lave i stedet for, så du stadigvæk får mest muligt ud af træningen.

De forskellige træningsforløb kører typisk i 8 uger. Du træner på hold med den samme gruppe hver gang og bliver en del af et godt fællesskab. Er der en dag, hvor du ikke har mulighed for at deltage, ser vi gerne på muligheden for, at du kan deltage på et andet træningshold i løbet af ugen, hvis der skulle være en ledig plads.

Hos Body for Lifes holdtræning er det vigtigt, at alle føler sig velkomne og bliver mødt med respekt. Her kan du træne trygt uden at føle, at andre kigger på dig. Og vores store lyse træningslokale bliver aldrig overfyldt i fitness højsæsonerne, da ingen andre end dit hold er tilstede, mens I træner! 

Generelt har vi klienter fra hele København og omegn og selvfølgelig særligt fra vores nærområde omkring Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Glostrup og Herlev. På dit træningshold vil du typisk både møde deltagere, der har elsket fitness og træning hele deres liv – og deltagere, der aldrig før har trænet. Vi har cirka 75% kvinder mellem 30-50 år (fraregnet vores seniorhold, der primært er +60), men alle er velkomne, og alle kan være med!

"Hos Body for Life, har jeg deltaget på Vægttabs Bootcamp som har givet motivationen, glæden ved at tage til træning og overskud  til aktivt at tænke over de mindre god vaner man har, arbejde med dem, uden man fylder sig selv med dårlig samvittighed. Små hold har virket for mig, det har været, sjovt, hårdt og man går altid derfra med en god kulør i ansigtet. Helene er super dygtig, meget lyttende og motiverende og tager snakken om overvægt, dårlig vaner ned på et niveau, hvor alle kan være med. At træne ved Body for Life er blevet mit frirum, jeg kommer afsted og jeg mærker en forskel og jeg glæder mig til at fortsætte."

Til holdtræning møder du:

Helene Birk, personlig træner og vanecoach

Helene Birk, er certificeret personlig træner med speciale i vægttab. Helene har mere end 10 års erfaring som personlig træner og TRX instruktør, Hun er også uddannet kostvejleder samt vane- og overspisningscoach og tilbyder individuelle coachingsamtaler som tilkøb til holdtræning, hvis dit formål med holdtræning er vægttab. 

På hendes træningshold sørger hun altid for varieret og sjov træning, hvor du går hjem med et smil om munden og med sved på panden. 

Benny Mattsson, er uddannet personlig træner og har siden han var 15 år undervist i diverse former for holdtræning.

Med hans mange års erfaring som personlig træner og skadesbehandler, er træningen fokuseret på bevægelsesoptimering, så du lærer at aktivere musklerne og få maksimalt ud af øvelserne. Du vil uden tvivl opdage muskler, du ikke anede, at du har.

Fælles for Helene og Benny er deres store passion for TRX træning og funktionel træning generelt. De er begge blandt de få certificerede TRX instruktører i Danmark, og har den holdning, at holdtræning er for alle, uanset niveau og tidligere træningserfaring. Træning på hold hos Body for Life tilpasses altid den enkelte deltager, så det næsten føles som personlig træning. 

Personlig træner - Benny Mattsson

Find dit træningshold her

Du kan se alle vores aktuelle hold og finde en holdtræning, der passer til dit behov og ind i din kalender. Hvis du har spørgsmål til vores træningshold, er du altid velkommen til at skrive eller ringe. Vi vender tilbage inden for max. 2 hverdage.