TRX Bootcamp

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former træningsudstyr, man overhovedet kan finde.

TRX træning er funktionel træning, hvor du har mulighed for at træne præcis de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdags gøremål eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

Du kan træne hele kroppen og der er altid meget fokus på core muskulaturen og stabilitet. Uanset hvilken øvelse du laver i TRX, træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Mens nogle muskler arbejder dynamisk, har andre muskler godt gang i det statiske arbejde.

Alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så det nemt kan tilpasses undervejs.

På TRX Bootcamp er træningen naturligvis centreret omkring TRX. Der kan dog også forekomme øvelser udelukkende med egen kropsvægt.
Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Næste TRX Bootcamp forløb starter onsdag den 13/3-19 kl. 18.00

På næste TRX Bootcamp forløb er der følgende ændringer:

  • Uge 13:  Træningen lørdag er flyttet til søndag kl. 10.30
  • Uge 16: Ingen træning pga. påsken

Tilmeld dig TRX Bootcamp uge 11-19 onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.30 her

Pladserne er begrænsede! Maks 7 deltagere pr. Bootcamp, så skynd dig at reservér din plads inden en anden snupper den.

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcampen, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før opstart refunderes intet.

Her er en liste over alle mine TRX kurser:

  • TRX Suspension Training Course
  • TRX Group Suspension Training Course
  • TRX Sports Medicine Suspension Training Course
  • TRX RIP Training Course
  • TRX Force Training Course
  • TRX Functional Training Course                                                        
  • TRX Advanced Group Training Course (Certificeret TRX instruktør)