TRX Bootcamp

Opbyg en stærk krop og en flot kropsholdning med TRX Bootcamp!

Har du problemer med ryggen og sidder skuldrene fast oppe under ørerne? Er balance en by i Rusland? Eller vil du bare gerne bevare en eller opbygge en stærk krop? Så tilmeld dig 8 ugers TRX Bootcamp!

Kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab på vores små lukkede hold!

Indtil regeringen igen giver grønt lys for indendørstræning foregår al træning udendørs og vi overholder alle retningslinjer! Da vi på vores udendørsarealer ikke har mulighed for at oprette et rent TRX hold, kommer al træning til at være som på Funktionel Bootcamp – også med TRX men ikke kun TRX – indtil vi igen kan flytte træningen indendørs!

Normalt varer vores forløb 8 uger, men frem til sommerferien kører vi med 6 ugers forløb for at få holdplanen til at hænge bedst sammen.

Forhåbentlig kan vi flytte træningen indenfor 6/5 – måske først 21/5, og du skal kunne fremvise Coronapas, hvis dette stilles som krav fra regeringen.

Der er åbnet for tilmeldinger for alle hold frem til sommerferien – så book din plads allerede i dag!

Hvad er TRX?

TRX suspension traineren består af et sæt justerbare nylonstroppe med håndtag og fodbøjler i enden, så den kan bruges til at træne hele kroppen.

Mange tror, at TRX træning kun er for hardcore fitness entusiater, når de hører, at det er tidligere Navy Seals soldat Randy Hetrick, der har opfundet TRX’en. Men det passer ikke! TRX kan og bør trænes af stort set alle! Med TRX får du den perfekte træning til at opbygge / oprethold en stærk krop, så du kan holde dig på toppen i både arbejdslivet og privat.

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former for træningsudstyr, man overhovedet kan finde.

TRX træning er funktionel træning, hvor du har mulighed for at træne præcis de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdagsaktiviteter eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

Helene sammen med Randy Hetrick til TRX Summit på Oksbøl Kaserne, august 2019

Hvad gør TRX træning godt for?

Når du træner med TRX, træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse øvelserne til det rette niveau ved blot at gå et lille skridt frem eller tilbage i forhold til ankerpunktet. TRX træning handler om at have den helt rette holdning. Først når kroppen er klar til det, gøres øvelserne mere udfordrende og komplicerede!”Earn your progression!” er et af motto’erne i TRX.

Hvem kan træne TRX?

Stort set alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så den nemt tilpasses undervejs. Start med basisøvelser og byg stille og roligt på med ændring i kropsholdning, mere eksplosivitet i øvelsen og senere hen mere komplicerede øvelser, når der er 100% styr på holdningen og teknikken.

Har du aldrig trænet TRX før, eller kun prøvet et par enkelte gange, vil jeg anbefale, at du starter på et #1 hold. Her lærer du alle indstillingerne du skal bruge i justeringen af din TRX, de forskelligen positioner i forhold til TRX og alle basisøvelserne, der herefter kan gøres mere komplicerede og udfordrende på #2 holdene.

“Jeg har gået hos Helene i snart 1 1/2 år på hendes bootcamps, det sidste år på TRX bootcamps. Jeg elsker at det er små hold, der er tid til at korrigere øvelserne og man bliver udfordret. Jeg har fået mere rank holdning og mere styrke. En god investering i eget velvære?” – Mette Ankær Christensen, Glostrup

Hvordan foregår træningen på TRX Bootcamp?

På TRX Bootcamp er træningen centreret omkring TRX Suspension traineren. Der kan dog ind imellem også forekomme øvelser med andet funktionelt udstyr, som hænger godt sammen med træningen med TRX.

Træningen er opdelt i blokke, hvor der arbejdes med forskellige øvelser i forskellige tidsintervaller. Det vigtigste er, at du synes, at træningen er sjov, da det er det der gør, at du kommer afsted til træning. Netop derfor er det vigtigt, at træningen bliver varieret, så du aldrig føler at det er det samme fra gang til gang. Du kan dog være helt sikker på, at komme hele kroppen igennem ved hver træning.

Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Næste TRX Bootcamp forløb starter i uge 16:

6 ugers #1 forløb med træning hver onsdag kl. 17.00 starter 22/4-2021. Tilmeld dig her

6 ugers #2 forløb med træning hver mandag kl. 18.00 starter 19/4-2021. Tilmeld dig her

6 ugers #2 forløb med træning hver onsdag kl. 18.00 starter 22/4-2021. Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig begge hold, hvis du vil træne på #2 både mandag og onsdag!

Hvem underviser på TRX Bootcamp?

Underviseren på alle TRX er Helene Birk, som er en af de få certificerede TRX instruktører i Danmark. Rundt i de forskellige fitness centre undervises typisk af kvalificerede TRX instruktører, hvilket er det niveau der opnås ved de grundlæggende TRX kurser. Først når man har bestået TRX Advanced Group Trainer Course (AGTC), må man kalde sige certificeret TRX instruktør. Det er din garanti for, at du ved, du står overfor en instruktør, der har den bedste viden omkring sammensætningen af programmet og  hvordan øvelserne justeres til præcis dit niveau og behov.

Helene har arbejdet med TRX siden 2013 og har gennem årene deltaget på følgende TRX kurser:

  • TRX Suspension Training Course
  • TRX Group Suspension Training Course
  • TRX Sports Medicine Suspension Training Course
  • TRX RIP Training Course
  • TRX Force Training Course
  • TRX Functional Training Course                                                        
  • TRX Advanced Group Training Course (Certificeret TRX instruktør)
  • TRX Summit i Nyborg
  • TRX Summit på Oksbøl Kaserne
  • TRX for Yoga
TRX træning v/ Helene Birk

Videoen nedenfor er optaget på TRX summit, Oksbøl Kaserne 2019. Den giver et lille indblik i, hvad du vil kunne opleve på et bootcamp forløb hos Body for Life, naturligvis skaleret ned til de små hold, der træner i mine lokaler.

OBS OBS OBS!!!! Dette forløb er på forsøgsbasis sat op, så man har mulighed for kun at booke en plads på den ene af dagene! På den måde er det stadigvæk muligt at træne TRX, selv om man kun kan træne 1 gang om ugen. Eller evt. kombinere med en plads på Funktionel Bootcamp onsdag eller lørdag.

Ønsker du at deltage begge dage er prisen for dette 6 ugers forløb 2150 kr.

Ønsker du kun at deltage 1 time om ugen er prisen 1075 kr.

HUSK AT TILMELDE DIG BEGGE HOLD, HVIS DU ØNSKER PLADS BEGGE DAGE!

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcampen, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før opstart refunderes intet.