Opbyg en stærk krop og en flot kropsholdning med TRX træning

Har du problemer med ryggen og sidder skuldrene fast oppe under ørerne? Er balance en by i Rusland? Eller vil du bare gerne bevare en eller opbygge en stærk krop? Så tilmeld dig 8 ugers TRX træningsforløb!

Kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab på vores små lukkede hold!

Hvad er TRX træning?

TRX suspension traineren består af et sæt justerbare nylonstroppe med håndtag og fodbøjler i enden, så den kan bruges til at træne hele kroppen.

Mange tror, at TRX træning kun er for hardcore fitness entusiater, når de hører, at det er tidligere Navy Seals soldat Randy Hetrick, der har opfundet TRX’en. Men det passer ikke! TRX kan og bør trænes af stort set alle! Med TRX får du den perfekte træning til at opbygge / oprethold en stærk krop, så du kan holde dig på toppen i både arbejdslivet og privat.

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former for træningsudstyr, man overhovedet kan finde.

TRX træning er funktionel træning, hvor du har mulighed for at træne præcis de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdagsaktiviteter eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

Helene sammen med Randy Hetrick (opfinder af TRX) til TRX Summit på Oksbøl Kaserne, august 2019

Hvad gør TRX træning godt for?

Når du træner med TRX, træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse øvelserne til det rette niveau ved blot at gå et lille skridt frem eller tilbage i forhold til ankerpunktet. TRX træning handler om at have den helt rette holdning. Først når kroppen er klar til det, gøres øvelserne mere udfordrende og komplicerede!”Earn your progression!” er et af motto’erne indenfor TRX og det motto holder vi fast i hos Body for Life! Du skal ikke løbe et marathon før du har lært at gå!

Hvem kan træne TRX?

Stort set alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så den nemt tilpasses undervejs. Start med basisøvelser og byg stille og roligt på med ændring i kropsholdning, mere eksplosivitet i øvelsen og senere hen mere komplicerede øvelser, når der er 100% styr på holdningen og teknikken.

 

“Jeg har gået hos Helene i snart 1 1/2 år på hendes bootcamps, det sidste år på TRX bootcamps. Jeg elsker at det er små hold, der er tid til at korrigere øvelserne og man bliver udfordret. Jeg har fået mere rank holdning og mere styrke. En god investering i eget velvære?” – Mette Ankær Christensen, Glostrup

 

Hvordan foregår træningen på TRX holdene?

Træningen er opdelt i blokke, hvor der arbejdes med forskellige øvelser i forskellige tidsintervaller. Det vigtigste er, at du synes, at træningen er sjov, da det er det der gør, at du kommer afsted til træning. Netop derfor er det vigtigt, at træningen bliver varieret, så du aldrig føler at det er det samme fra gang til gang. Du kan dog være helt sikker på, at komme hele kroppen igennem ved hver træning.

Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Hos Body for Life har vi TRX hold, hvor du kan vælge et hold, hvor du blot træner 1 gang om ugen, eller du kan vælge TRX bootcampforløbet, hvor du træner 2 gange om ugen.

Har du aldrig prøvet TRX før, kan du vælge at starte på TRX #1 for begyndere. Dette hold er et 8 ugers træningsforløb med træning hver tirsdag kl. 18, hvor du lærer det grundlæggende indenfor TRX samt en masse basisøvelser, som du senere kan bygge videre på med TRX #2 holdet. Der er ikke noget krav om, at man skal være i super form, for at deltage på TRX #2, men det er et krav, at du kender til TRX træning og selv kan justere din strop!

På TRX #2 er bygger vi videre på basisøvelserne fra #1, men som altid med fokus på den enkelte, så alle deltagere får tilpasset træningen til deres eget niveau og ingen presses ud i noget, som kroppen ikke er klar til!

TRX Bootcamp forløbet er til dig der gerne vil bygge din krop op både i forhold til styrke, mobilitet og balance! Her træner vi 2 gange om ugen, hvor vi ud over at træne en masse fede øvelser også sørger for at “nørde” lidt dybere ind i øvelserne, så du på egen hånd altid ved præcis, hvordan du gør øvelserne mere udfordrende eller nemmere – der vil altid være dage, hvor din krop ikke har samme overskud som ellers, og det bør respekteres! Du kan også deltage på TRX Bootcamp selv om du ikke har tidligere kendskab til TRX.

Uanset hvilket TRX hold du vælger, vil du efter 8 uger være i stand til at træne TRX på egen hånd hjemme i stuen, haven eller det lokale fitnesscenter.

Næste 8 ugers TRX forløb starter i uge 43. 

TRX Bootcamp: 8 ugers træningsforløb med træning hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 i uge 43-51. Tilmeld dig forløbet her.

TRX #1 for begyndere: 8 ugers træningsforløb med træning hver tirsdag kl. 18.00 i uge 43-51. Tilmeld dig forløbet her.

TRX #2 for (let)øvede: 7 ugers træningsforløb med træning hver onsdag kl. 17.00 i uge 43-51. Tilmeld dig forløbet her. (Fuldt booket)

Forløbene kommer til at køre over 9 uger, da der ikke er træning i uge 44 for #2 holdet samt uge 47 for både TRX Bootcamp, TRX #1 og TRX #2 pga. videreuddannelse.

 

Hvem underviser på TRX hold?

 

Underviseren på alle TRX hold er Helene Birk, som er en af de få certificerede TRX instruktører i Danmark. Rundt i de forskellige fitness centre undervises typisk af kvalificerede TRX instruktører, hvilket er det niveau der opnås ved de grundlæggende TRX kurser. Først når man har bestået TRX Advanced Group Trainer Course (AGTC), må man kalde sig certificeret TRX instruktør. Det er din garanti for, at du ved, du står overfor en instruktør, der har den bedste viden omkring sammensætningen af programmet og  hvordan øvelserne justeres til præcis dit niveau og behov.

 

Helene Birk - Certificeret TRX instruktør

Helene har arbejdet med TRX siden 2013 og har gennem årene deltaget på følgende TRX kurser:

 • TRX Suspension Training Course
 • TRX Group Suspension Training Course
 • TRX Sports Medicine Suspension Training Course
 • TRX RIP Training Course
 • TRX Force Training Course
 • TRX Functional Training Course                                                        
 • TRX Advanced Group Training Course (Certificeret TRX instruktør)
 • TRX Summit i Nyborg
 • TRX Summit på Oksbøl Kaserne
 • TRX for Yoga
 • Virtuel TRX Summit fra London

TRX træning v/ Helene Birk

Prisen for 8 ugers TRX hold med træning 1 gang/uge er 1525 kr.

Prisen for TRX Bootcamp 3050 kr.

Tilmelding er bindende. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på TRX holdet, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart.