TRX Bootcamp

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former for træningsudstyr, man overhovedet kan finde.

TRX træning er funktionel træning, hvor du har mulighed for at træne præcis de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdags gøremål eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

Du kan træne hele kroppen og der er altid meget fokus på core muskulaturen og stabilitet. Uanset hvilken øvelse du laver i TRX, træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Mens nogle muskler arbejder dynamisk, har andre muskler godt gang i det statiske arbejde.

Alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så det nemt kan tilpasses undervejs.

På TRX Bootcamp er træningen centreret omkring TRX Suspension traineren. Der kan dog også forekomme øvelser udelukkende med egen kropsvægt.
Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

“Jeg har gået hos Helene i snart 1 1/2 år på hendes bootscamps, det sidste år på TRX bootcamps. Jeg elsker at det er små hold, der er tid til at korrigere øvelserne og man bliver udfordret. Jeg har fået mere rank holdning og mere styrke. En god investering i eget velvære?” – Mette Ankær Christensen, Glostrup

Optagelse fra TRX Summit i Nyborg, august 2017

Næste TRX Bootcamp forløb starter lørdag den 17/8-19 kl. 11.00

OBS OBS OBS!!!! Dette forløb er på forsøgsbasis sat op, så man har mulighed for kun at booke en plads på den ene af dagene! På den måde er det stadigvæk muligt at træne TRX, selv om man kun kan træne 1 gang om ugen. Eller evt. kombinere med en plads på Funktionel Bootcamp onsdag eller lørdag.

Ønsker du at deltage begge dage er prisen for dette 8 ugers forløb 2750 kr.

Ønsker du kun at deltage 1 time om ugen er prisen 1375 kr.

Tilmeld dig TRX forløbet onsdage i uge 34-41 kl. 18.00 her

Tilmeld dig TRX forløbet lørdage i uge 33-41 kl. 10.30 her

OBS! OBS! OBS! – Der er IKKE træning lørdag i uge 34, da jeg denne weekend deltager på TRX Summit!

HUSK AT TILMELDE DIG BEGGE HOLD, HVIS DU ØNSKER PLADS BEGGE DAGE!

Kunne du tænke dig at mixe et bootcamp forløb med Funktionel den ene dag og TRX den anden dag? Læs mere om Funktionel Bootcamp og find link til tilmelding her

Pladserne er begrænsede! Maks 7 deltagere pr. TRX Bootcamp, så skynd dig at reservér din plads inden en anden snupper den.

Du vil efter tilmelding modtage en faktura på email. Denne skal betales inden 8 dage. Du er først sikret plads, når betaling er modtaget. Skulle der opstå et problem, så du alligevel ikke har mulighed for at deltage på Bootcampen, refunderes det fulde beløb indtil 4 uger før opstart. Ved framelding 2-4 uger før opstart refunderes halvdelen af beløbet. Ved framelding 0-2 uger før opstart refunderes intet.

Jeg har arbejdet med TRX siden 2013 og har gennem årene deltaget på følgende TRX kurser:

  • TRX Suspension Training Course
  • TRX Group Suspension Training Course
  • TRX Sports Medicine Suspension Training Course
  • TRX RIP Training Course
  • TRX Force Training Course
  • TRX Functional Training Course                                                        
  • TRX Advanced Group Training Course (Certificeret TRX instruktør)

TRX træning v/ Helene Birk