TRX træning - OPBYG EN STÆRK KROP OG EN FLOT HOLDNING

Har du problemer med ryggen og sidder skuldrene fast oppe under ørerne? Er balance en by i Rusland? Eller vil du bare gerne bevare eller opbygge en stærk krop? Så tilmeld dig 8 ugers TRX træning!
Kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab på vores små lukkede hold!

TRX TRÆNING HOS BODY FOR LIFE

Body for Life er et lille, privat træningscenter centralt i Rødovre. Hos os er der både hold med TRX træning for begynder og TRX træning for (let) øvede. Her er en imødekommende stemning, godt fællesskab og små, faste hold, så du altid træner med de samme holdkammerater og den samme træner. Du lærer os at kende, og vi lærer dig at kende, så vi kan støtte dig i at få mest muligt ud af din TRX træning. 

Vores hold løber typisk over 8 uger (det kan veksle lidt afhængigt af ferier), og vi har løbende tilmelding og opstart til vores TRX hold. De fleste starter på vores TRX hold for begyndere, men hvis du har erfaring med TRX træning, kan du sagtens hoppe direkte ind på TRX træning for øvede. Mange vælger at tilmelde sig to hold som en TRX bootcamp for at komme godt i gang med træningen. På vores TRX hold går der mennesker i alle aldre, af begge køn og med meget forskellig træningserfaring – alle kan være med! 

Nuværende klienter har førsteret til en plads på næste hold, inden tilmeldingen åbner for alle. Og vi har mange gengangere – TRX træning er nemlig sjovt, effektivt og decideret vanedannende. Det er en behagelig træningsform, der er udfordrende men samtidig tilgængelig for alle, også selvom du har skader eller skavanker og begrænset træningserfaring. 

Foruden hold med ren TRX træning, har vi funktionelle træningshold, hvor TRX øvelser som regel indgår i dagens workout, ligesom vi har seniortræning, hvor vi også næsten altid har TRX øvelser med. 

Hvad er TRX træning?

TRX suspension traineren består af et sæt justerbare nylonstroppe med håndtag og fodbøjler i enden, så den kan bruges til at træne hele kroppen.

Mange tror, at TRX træning kun er for hardcore fitness entusiaster, når de hører, at det er tidligere Navy Seals soldat Randy Hetrick, der har opfundet TRX’en. Men det passer ikke! TRX kan og bør trænes af stort set alle! Med TRX får du den perfekte træning til at opbygge eller opretholde en stærk krop, så du kan holde dig på toppen i både arbejdslivet og privat.

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former for træningsudstyr, man overhovedet kan finde.

TRX træning er funktionel træning, hvor du har mulighed for at træne præcis de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdagsaktiviteter eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isolerede til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

TRX træning hos Body for Life foregår på små hold, hvor vi sammensætter afvekslende træningsprogrammer, der skifter fra gang til gang. Alle TRX øvelser kan tilpasses dit niveau og eventuelle skader eller begrænsninger.

Helene sammen med Randy Hetrick (opfinder af TRX) til TRX Summit på Oksbøl Kaserne, august 2019

Hvad gør TRX træning godt for?

Når du træner med TRX, træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse øvelserne til det rette niveau ved blot at gå et lille skridt frem eller tilbage i forhold til ankerpunktet. TRX træning handler om at have den helt rette holdning. Først når kroppen er klar til det, gøres øvelserne mere udfordrende og komplicerede! “Earn your progression!” er et af motto’erne indenfor TRX, og det motto holder vi fast i hos Body for Life! Du skal ikke løbe et marathon, før du har lært at gå!

Hvem kan træne TRX?

Stort set alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så den nemt tilpasses undervejs. Start med basisøvelser og byg stille og roligt på med ændring i kropsholdning, mere eksplosivitet i øvelsen og senere hen mere komplicerede øvelser, når der er 100% styr på holdningen og teknikken. Din træner på dit TRX hold hjælper med at guide og udfordre dig, så du udfører øvelserne korrekt og bliver udfordret.

“Jeg har gået hos Helene i snart 1 1/2 år på hendes bootcamps, det sidste år på TRX bootcamps. Jeg elsker at det er små hold, der er tid til at korrigere øvelserne og man bliver udfordret. Jeg har fået mere rank holdning og mere styrke. En god investering i eget velvære?” – Mette Ankær Christensen, Glostrup

Hvordan foregår træningen på TRX holdene?

PRAKTISK OM TRX TRÆNING HOS BODY FOR LIFE

Body for Life ligger midt i Rødovre, lige over for Irmabyen. Her er gode parkeringsforhold og nem adgang fra det meste af København og Vestegnen. Vi har selvfølgelig mange klienter fra nærliggende områder som Glostrup, Hvidovre, Brøndby, Albertslund, Vallensbæk og Herlev, men også folk der kommer fra indre København og længere væk for at træne TRX hos Body for Life. 

Vi træner i blødt tøj og indendørs sko eller strømpefødder, og du har mulighed for at bade og klæde om her inden træningen. Hvis du ikke har mulighed for at være med til træningen en enkelt gang, kan det som regel lade sig gøre at bytte hold og træne en anden dag den uge. Vi gør, hvad vi kan for at være fleksible og sikre, at du får mest muligt ud af din TRX træning hos Body for Life!

På vores TRX hold er træningen centreret omkring TRX Suspension traineren. Der kan dog ind imellem også forekomme øvelser med andet funktionelt udstyr, som hænger godt sammen med træningen med TRX.

Træningen er opdelt i blokke, hvor der arbejdes med forskellige øvelser i forskellige tidsintervaller. Det vigtigste er, at du synes, at træningen er sjov, da det er det der gør, at du kommer afsted til træning. Netop derfor er det vigtigt, at træningen bliver varieret, så du aldrig føler at det er det samme fra gang til gang. Du kan dog være helt sikker på at komme hele kroppen igennem ved hver træning.

Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top!

Næste TRX hold kører i uge 34-41. Der åbnes for tilmelding mandag den 17/6 ca. kl. 12.00!

TRX hold for (let)øvede: 8 ugers træningsforløb med TRX træning hver mandag kl. 19.00 i uge 34-41. Tilmeld dig forløbet her. 

TRX hold for begyndere: 8 ugers træningsforløb med TRX træning hver tirsdag kl. 18.00 i uge 34-41. Tilmeld dig forløbet her. 

TRX hold for (let)øvede: 8 ugers træningsforløb med TRX træning hver onsdag kl. 17.00 i uge 34-41. Tilmeld dig forløbet her.

TRX hold for (let)øvede: 8 ugers træningsforløb med TRX træning hver onsdag kl. 19.00 i uge 34-41. Tilmeld dig forløbet her.

Hvem underviser på TRX hold?

Underviseren på TRX for begyndere om tirsdagen kl. 18.00 er Helene. Benny underviser på TRX for (let) øvede mandag kl. 19.00 og onsdag kl. 17.00 og 19.00. Både Helene og Benny er blandt de få certificerede TRX instruktører i Danmark. Rundt i de forskellige fitnesscentre undervises typisk af kvalificerede TRX instruktører, hvilket er det niveau der opnås ved de grundlæggende TRX kurser. Først når man har bestået TRX Advanced Group Trainer Course (AGTC), må man kalde sig certificeret TRX instruktør. Det er din garanti for, at du ved, du står overfor en instruktør, der har den bedste viden omkring sammensætningen af programmet og hvordan øvelserne justeres til præcis dit niveau og behov.

Helene har arbejdet med TRX træning siden 2013 og har gennem årene deltaget på følgende TRX kurser:

 • TRX Suspension Training Course
 • TRX Group Suspension Training Course
 • TRX Sports Medicine Suspension Training Course
 • TRX RIP Training Course
 • TRX Force Training Course
 • TRX Functional Training Course                                                        
 • TRX Advanced Group Training Course (Certificeret TRX instruktør)
 • TRX Summit i Nyborg
 • TRX Summit på Oksbøl Kaserne
 • TRX for Yoga
 • Virtuel TRX Summit fra London

TRX træning v/ Helene Birk

Benny Mattsson og Helene Birk

8 ugers TRX træning

kr. 1525,-
 • Bliv stærkere
 • Træn med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af et fællesskab
 • Få en bedre kropsholdning
 • Øg din smidighed og forbeder balance
 • Reducér smerter i ryggen
Populær