Vægttabsforløb - Opnå et varigt vægttab på bootcamp med fokus på træning og vaneændringer

Er du klar til at ændre din livsstil og få nogle nye og hensigtsmæssige vaner UDEN forbud og UDEN lynkure, som alligevel ikke holder i længden? Så er det nu, du skal tilmelde dig en vægttabs bootcamp hos Body for Life!

Vi starter vægttabsforløb op igen efter sommerferien – book din plads allerede nu!

VÆGTTABSFORLØB HOS BODY FOR LIFE

Træn i et lille privat center i Rødovre med en erfaren og certificeret personlig træner med speciale i vægttab og vaneændringer. Her er kun dig og din lille gruppe af ligesindede til stede, mens du træner! Vægttabsforløb hos Body for Life er fleksible – du vælger selv, om du vil træne én eller to gange om ugen, og du kan tilvælge det antal coaching-samtaler, du har brug for. Vores vægttabsforløb kører som abonnement, så du kun er bundet 4 uger ad gangen. 

 

Er du i tvivl, om vores vægttabsforløb er det rette for dig? Så er du altid velkommen til en gratis prøvetime!

 

KICKstART DIT VÆGTTAB HOS BODY FOR LIFE OG FÅ:

Én inkluderet opstartssamtale med din vægttabscoach

– 1 eller 2 ugentlige træninger på et lille hold af motiverede vægttabere

– Online community med fællesskab, sparring og fredagsbar med din coach

– Træningsprogrammer til hjemmetræning

– Ubegrænset adgang til din coach på mail og telefon

– Mulighed for at tilvælge coachingsamtaler efter behov

 

Bor du langt fra Rødovre, eller foretrækker du at træne alene, tilbyder vi også individuelle online vægttabsforløb, skræddersyet til lige præcis til DIN hverdag! Læs om vores online vægttabscoaching her

Mød din coach OG TRÆNER PÅ VÆGTTABSFORLØBet

Helene Birk:

 • Personlig træner (2013)
 • Kostvejleder (2015)
 • Sundheds-og vægttabscoach (2016)
 • Vejleder ift. Børn og overvægt (2016)
 • Vanecoach (2020)
 • Overspisningscoach (2021)
 • Familievejleder (2023)
 • Vejrtrækningsterapeut (2024)

Til alle træninger og coachingsamtaler, vil du møde mig, Helene Birk, indehaver af Body for Life. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og sundheds-, vægttabs-, vane- og overspisningscoach, og så arbejder jeg ud fra evidensbaseret videnskab – aldrig lynkure og pseudovidenskab!

Derudover ved jeg selv, hvad det vil sige at være overvægtig. Jeg har selv været hele møllen igennem, med frustrationerne over, at det ikke lige gik helt, som jeg havde forventet. Når man synes, man gør alt “efter bogen” og alligevel er der ikke sket det store, når man stiller sig op på vægten. Derfor møder jeg dig ikke blot med høj faglighed og professionalisme – men også med stor empati og forståelse for, hvor benhårdt og svært det kan være at tabe sig!

“Helene har været med til at kickstarte mit vægttab. Jeg havde aldrig rigtigt trænet, og kiloene var kommet snigende, efter jeg fik børn. Jeg kunne slet ikke overskue, hvordan jeg skulle komme i gang med en livsstilsændring. Men efter jeg er startet hos Body for Life, har jeg fået en helt anden motivation til at passe på min krop, og jeg nyder de ugentlige træninger. Jeg har tabt 15 kilo, føler mig stærk og sund og har aldrig mere spændingshovedpiner og ømme skuldre. Jeg er snart 40 og i mit livs bedste form - det havde jeg aldrig troet for et par år siden!”

En individuel tilgang til varigt vægttab

Der er op og nedture i ethvert vægttab – det er ikke altid lige nemt. Men jeg vil hjælpe med at give dig de nødvendige værktøjer til at komme bedst muligt gennem hele forløbet.

Mit fokus som personlig træner specialiseret i vægttab er, at vi finder ud af, hvad der motiverer dig, og hvordan du kan holde dampen oppe, så vi sikrer en langsigtet livsstilsændring – og et varigt vægttab, der holder!

Vi skal finde frem til hvilke vaner, der står i vejen for dit mål, og hvordan vi kan ændre disse vaner til nye hensigtsmæssige vaner, som du kan arbejde med for at nå dit vægttab uden strenge restriktioner og forbud, som vil ende med at spænde ben for dig, som du garanteret har oplevet gentagne gange tidligere.

Jeg ved, at motivationen kan svinge, og at man kan blive i tvivl og have brug for støtte. Derfor står jeg til rådighed på telefon og e-mail under hele forløbet, hvis du har brug for rådgivning, støtte eller blot en lille peptalk, når det er svært!

HVOrdan fungerer en vægttabs bootcamp?

Vægttabs Bootcamp er et træningsforløb, hvor du kommer til at træne med en lille gruppe ligesindede, som du kan støtte dig op ad i løbet af bootcampen.

Med dit vægttabshold træner du i mit lille, private træningscenter i Rødovre. Her er kun jer og jeres personlige træner til stede, mens I træner. Stemningen er tryg og præget af godt sammenhold, humor og hårdt arbejde!

Vi arbejder mod et langsigtet og varigt vægttab, hvor du gennem fornuftige og realistiske vaneændringer kommer til at leve et liv uden restriktioner og forbud i forhold til træning og kost. Et sundt liv handler ikke om kun at leve af salat og dyrke hård fysisk aktivitet hver dag. Der skal være plads til nydelse og vi skal i dette vægttabsforløb arbejde på at finde madro og skabe et afslappet forhold til mad.

Vi har valgt at lave vores vægttabs bootcamp som et abonnement, så du selv vælger, hvor længe du har lyst til at være i et vægttabsforløb hos os. Vi oplever, at der er meget stor forskel på vores klienters behov. Nogle ønsker en kortvarig og intensiv bootcamp til at kickstarte deres vægttab, mens andre bliver så glade for træningen og sammenholdet, at de ønsker at fortsætte i et længere vægttabsforløb hos Body for Life.

Coaching som en del af dit vægttabsforløb

I forbindelse med opstarten af dit vægttabsforløb får du 1 times individuel samtale med din personlige vægttabscoach, hvor vi sammen lægger en god plan for, hvordan du får mest muligt ud af vægttabsforløbet.

Det er meget individuelt, hvor mange individuelle timer, vores klienter har brug for. Derfor betaler du kun for den coaching, du ønsker. Hvis du ønsker flere individuelle samtaler end den indledende, kan de tilkøbes til en særlig Vægttabs Bootcamp pris (Normalpris 550 kr. – din pris 350 kr.)

Coaching samtaler kan bruges til mange forskellige ting, afhængigt af dine udfordringer, og hvor du er i dit vægttabsforløb. Vi kan fx tale om:

 • Hvor meget skal jeg spise for at tabe mig?
 • Hvordan lærer jeg at styre mine cravings?
 • Hvordan fastholder jeg min motivation for vægttab?
 • Hvordan undgår jeg at tage på igen i ferien?
 • Hvordan skal jeg fortsætte den gode udvikling, når jeg stopper i vægttabsforløb hos Body for Life?
“Hos Body for Life, har jeg deltaget på vægttabs bootcamp som har givet motivationen, glæden ved at tage til træning og overskud  til aktivt at tænke over de mindre gode vaner man har, arbejde med dem, uden man fylder sig selv med dårlig samvittighed.
Små hold har virket for mig, det har været, sjovt, hårdt og man gå altid derfra med en god kulør i ansigtet.
Helene er super dygtig, meget lyttende og motiverende og tager snakken om overvægt, dårlige vaner ned på et niveau, hvor alle kan være med. 
At træne ved Body for Life er blevet mit frirum, jeg kommer afsted og jeg mærker en forskel og jeg glæder mig til at fortsætte.” – Sissel Møller

EN BOOTCAMP ER GENIAL TIL AT KICKStarte et VÆgttAB

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en bootcamp. Vægttab er for de fleste en hård kamp, man sjældent får succes med i første forsøg. At tilmelde sig en bootcamp er en mulighed for at sige til sig selv, at i den kommende periode vil jeg fokusere på mig selv. Jeg vil gøre noget godt for min krop og mit sind. Og jeg vil skabe nogle varige ændringer, der kan give mig en bedre livskvalitet og et sundere og gladere liv.

Selvfølgelig kan man ikke automatisk sige at bootcamp = vægttab. Et varigt vægttab kræver varige vaneændringer. Men en bootcamp er for mange en rigtig god kickstart! Og hos Body for Life glæder vi os til at hjælpe dig godt i gang med dit nye liv!

Efter din bootcamp vil du være i stand til at arbejde videre på egen hånd med dine nye, tilegnede gode vaner! Du vil have lært en masse gode øvelser, du enten kan lave hjemme eller i dit lokale fitnesscenter. Og du vil have den nødvendige viden om, hvordan du skal spise for at vedligeholde dit vægttab.

Hvis du gerne vil blive ved med at træne hos Body for Life, kan du fortsætte på vores vægttabsforløb, så længe du ønsker. Og du er også altid velkommen på nogle af vores andre træningshold.

På vægttabsforløbet får du:

 • 1 gratis prøvetime inden du beslutter, om dette vægttabsforløb er det rette for dig
 • Sjov og målrettet funktionel træning med den samme lille gruppe ligesindede (maks. 12 deltagere pr. hold)
 • 1 times individuel samtale med din vægttabscoach i forbindelse med opstarten
 • 1 eller 2 ugentlige holdtræninger med den samme lille gruppe i privat fitnesscenter, hvor ingen andre er til stede mens I træner
 • Mulighed for at tilkøbe flere individuelle samtaler til særlig vægttabsforløb pris
 • Adgang til et program, hvor din træner laver programmer, du kan træne hjemme i stuen eller i fitnesscenteret, hvis du ønsker dette. 
 • Online fredagscafé 1. fredag i hver måned
 • Lukket Facebook gruppe, hvor gruppen sammen kan kommunikere under forløbet
 • Lukket Facebook gruppe med workouts du kan lave hjemme, hvis der er dage du ikke kan deltage (denne gruppe kan du være med i så længe du har lyst)
 • Ubegrænset kommunikation med din personlige træner på telefon og e-mail
 • Mulighed for at måle dine fremskridt med InBody kropsanalyse (Kun hvis du har lyst – og her er INGEN fællesvejninger!)

HVad viser inbody testen?

En InBody kropsanalyse giver dig et meget præcist indblik i din krops tilstand i forhold til bl.a. vægt, fedt%, fedtmasse i kg, muskelmasse m.m.

Det er ikke nødvendigvis den bedste måde at måle resultaterne på, og derfor ikke en fast del af vores vægttabsforløb – vi vurderer sammen ved opstartssamtalen, om det er den bedste løsning for dig!

MÅlgruppe for vægttabs bootcamp

Vægttabs Bootcamp er til dig, som ønsker en livsstilsændring og et sundt, varigt vægttab. Et vægttabsforløb til dig, som er klar over, at overvægt ikke kan trylles væk og ved, at der skal arbejdes for det. Jeg er klar til at hjælpe dig med det arbejde, der skal til.

Du har måske prøvet diverse slankekure, uden at opleve det resultat du ønskede. Måske har du tabt dig, men efterfølgende taget det hele på igen – og måske endda lidt mere.

Vores vægttabsforløb er for dig, uanset hvor meget du har brug for at tabe dig. Typisk har vi både deltagere, der ønsker at kickstarte et mindre vægttab på måske 10 kg, og deltagere med et BMI over 30, der har flere kilo at tabe, og som ønsker et længere vægttabsforløb. Vores vægttabsforløb er for alle, der ønsker seriøs og professionel hjælp til et varigt vægttab og et nyt og sundere liv.

Er du i gang med medicinsk vægttab, er vores vægttabsforløb også et godt supplement, da bevarelsen af muskelmasse er altafgørende for et sundt og varigt vægttab, også med medicinsk hjælp.

Vi har dog også fokus på, at sundhed ikke handler om at være så tynd og veltrænet som muligt. Så hvis din vægttabscoach ved den individuelle samtale eller undervejs i forløbet vurderer, at vægttabsforløbet ikke (længere) er det rette for dig, så hjælper vi med at finde et træningsforløb, der passer dig bedre.

Sådan foregår træningen på vægttabs bootcamp

Til de ugentlige træninger i dit vægttabsforløb tager vi udgangspunkt i, hvor du er. Målsætningen er, at det skal være sjovt, give mening og være effektivt – så du kan være sikker på, at du får sved på panden, og at de ugentlige træninger er med til at kickstarte dit varige vægttab!

Træningen hos Body for Life er funktionel træning. Vi tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser og arbejder med alle muskelgrupper for at styrke hele kroppen. Konkret arbejder vi både med TRX, kettlebells, elastikker, håndvægte og meget mere. Vi kan altid tilpasse træningen til de begrænsninger, du måtte have.

Vi arbejder med forskellige øvelser i korte, intense træningspas med små pauser imellem, lidt som du måske kender det fra crossfit eller cirkeltræning. Dagens workout skifter fra gang til gang. Og vi lover, at tiden flyver, at du får sved på panden, og at det føles godt i kroppen bagefter.

Det der ofte går galt, når man går i gang med et vægttabsforløb er, at man prøver at lave om på alt for mange ting på én gang! Det er vigtigt at spise sundt og man skal også lige huske at træne hårdt mindst 3 timer hver uge. Og så er der også lige alt det andet, som også skal klares i hverdagen. Det er, for de fleste, nok til at stresse hjernen, og alle de forandringer, der sker, når ikke at blive en vane, før vægttabsprojektet kollapser.

Derfor mødes vi som udgangspunkt den 1. fredag i hver måned kl. 16.00 til online “fredagscafé” og tager en opfølgning på, hvordan det går med at holde fokus på vanerne, så du hele tiden føler, du er med både fysisk og mentalt.

Hvad med kostvejledning?

Du får ikke en kostplan med i forløbet. Det har de fleste prøvet og erfaret, at det ikke er noget der holder i lange perioder, før det bliver for surt. Men vi snakker om, hvad du selv kan gøre af forandringer i løbet af hverdagen, som kan bidrage til vægttabet og den sundere livsstil.

”Jeg er 50 år og enlig mor til tvillinger på 11 år, og havde efter rygestop og et langt stressforløb taget en del kilo på. Da jeg startede på mit vægttabsforløb fyldte tankerne omkring min vægt ALT! Jeg har altid elsket at træne, men til trods for det, har jeg altid kæmpet med overvægt. Da jeg var yngre følte jeg, at det var ret nemt at smide de overflødige kilo, når jeg tog beslutningen om at nu skulle det være! Men de fandt altid vejen tilbage og nu som 50-årig føltes det næsten umuligt. Jeg har med Helenes coaching forstået vigtigheden i at arbejde med at forstå vanerne, der har bidraget til overvægten og arbejde med dem en ad gangen i stedet for bare at gå ”all in” med træning. Jeg har lært at tænke og mærke efter, hvordan kroppen reagerer i forskellige situationer. Det er fedt at have lært at stoppe med at spise, selv om det smager godt, i stedet for at blive ved til jeg var overmæt som tidligere. Jeg lever ikke længere med forbud. Jeg spiser, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det – ikke bare fordi det er tilgængeligt! Jeg elsker stadigvæk at træne, og dette forløb har fået mig til at indse, at jeg ikke behøver at træne mig selv i smadder 3-4 gange om ugen for at opnå resultater. En træning der er tilpasset den hverdag jeg lever som enlig mor, giver mig meget mere overskud til at arbejde med mine vaner. Og fordi jeg ikke forlanger af mig selv, at jeg kan kaste 10 bolde op i luften og gribe dem alle på samme tid, er vægten nu på vej ned i et tempo jeg kan følge på den lange bane. Jeg har ændret vaner, jeg ikke forestillede mig muligt. Jeg har fået struktur i mine måltider, og overskud til at være mor, til at passe mit arbejde og samtidig arbejde med at komme helt i mål med mit vægttab, som jeg er 100% sikker på, at jeg kan holde!"

Vægttabsforløb på hold

Selvom det kan virke grænseoverskridende at starte på et vægttabshold, oplever mange, at det faktisk er meget motiverende at træne med andre, og der er altid en rigtig god stemning på vores vægttabshold! Her er andre mennesker, der kan sætte sig ind i din situation, og som ligesom dig er her for at komme i gang med et sundere liv.

Hvor meget du deler med dit vægttabshold, er helt op til dig selv! Og alt, hvad der bliver talt om i gruppen, bliver selvfølgelig i gruppen! Tilmeld dig vores vægttabsforløb og oplev, hvor meget motivation der er at hente ved at være en del af fællesskabet – eller tilmeld dig en prøvetime, hvis du er i tvivl, om vores hold er det rette for dig.

Kom i gang med dit vægttabsforløb i dag!

Da vores vægttabsforløb kører som abonnement, er der løbende opstart, og du behøver derfor ikke vente – du kan komme i gang nu, mens du har motivationen!

Når du har tilmeldt dig vægttabsforløbet, kontakter vi dig for at aftale den indledende samtale. Og du kan starte på træningsholdet med det samme.

Vi holder pause i sommerferien, men starter op igen i august.

Vægttabsforløb

fra kr. 995,- pr. mdr
 • Fleksibelt forløb tilpasset dine behov
 • Træn med den samme lille gruppe hver gang
 • Ubegrænset adgang til din vægttabscoach på mail og telefon
 • Træningsprogrammer til hjemmetræning
 • Stærkt fællesskab af vægttabere online og i centret