Opnå et varigt vægttab med et vægttabsforløb hos Body for Life.

Body for Life tilbyder flere forskellige vægttabsforløb. Træn i et lille privat center med erfaren og certificeret personlig træner med speciale i vægttab og vaneændringer, hvor kun du og din lille gruppe til stede mens du træner! Eller få et individuelt online vægttabsforløb, skræddersyet til lige præcis til DIN hverdag! Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

OBS! Pga. manglede tider i kalenderen, kommer der ikke til at køre vægttabsforløb ved næste holdopstart. Det vil stadigvæk være muligt at deltage i online vægttabsforløb – ring eller skriv for at høre mere omkring online vægttabsforløb!

Vægttabs Bootcamp

Vægttabs Bootcamp er et 8 ugers vægttabsforløb, hvor du træner med den samme lille gruppe hver uge i trygge og rolige omgivelser, hvor ingen andre er tilstede, mens du træner!

For at deltage på dette vægttabsforløb skal du have BMI over 30, så du kan være sikker på at træne med ligesindede, der oplever mange af de samme udfordringer.

Ud over de 2 ugentlige træninger med dit vægttabshold, får du adgang til en app, hvor du kan få lavet hjemmetræningsprogrammer og du har ubegrænset kommunikation med din personlige vægttabscoach på telefon og mail under hele vægttabsforløbet.

Kickstart Camp

Kickstart Camp er et 8 ugers vægttabsforløb, hvor der ikke er nogen grænse ift. BMI. Det er for alle der ønsker at komme godt i gang og få en kickstart til holdbart vægttabet.

Det er IKKE et quick fix! Det handler stadigvæk om, at arbejde tålmodigt med de vaner, der bidrager til den øgede vægt og du kommer ikke til at skulle sulte og holde dig væk fra alt det du har lyst til. Ved at arbejde på at finde den rette balance ift. kost og træning, opnår du et varigt vægttab med en livsstil, du kan opretholde resten af livet uden flere slankekure!

Under hele vægttabsforløbet har du ubegrænset kommunikation med din vægttabscoach på telefon og mail!

Online vægttabsforløb

Med et online vægttabsforløb får du et skræddersyet forløb, hvor du kan arbejde med dine vaner og opnå dit ønskede vægttab med en certificeret vanecoach. Her er det 100% dig og dine vaner, der er i fokus og sammen finder vi ud af, hvordan du på den bedste måde kan opnå ikke bare et sundt vægttab, men også et varigt vægttab uden en restriktiv kostplan og forbud der spænder ben for dig igen og igen!

Vores online vægttabsforløb tilbydes gennem vores søstervirksomhed Vaner for livet, som ligeledes ejes og drives af Helene Birk. Så du får altså en personlig coach med speciale i vægttab, der både kan hjælpe dig med dine trænings- og kostvaner.

Mød din personlige coach

Helene Birk:

  • Personlig træner (2013)
  • Kostvejleder (2015)
  • Sundheds-og vægttabscoach (2016)
  • Vanecoach (2020)
  • Overspisningscoach (2021)