Personlig træning

OBS!!!

Pga. af meget få ledige tider, kan der ikke bookes tid til uforpligtende samtale og personlig træning online. Ring eller skriv venligst ved ønske om dette. (Tlf: 29918070 / helene@bodyforlife.dk)

Vil du gerne i gang med træningen, men er i tvivl om, hvad du skal gøre og hvordan du skal komme i gang? Så vælg personlig træning med mig!

Om du har ønske om vægttab, genoptræning, kick-start af træningsforløb eller optimering af nuværende træningsprogram, så kan jeg hjælpe dig!

Personlig træning med mig er funktionel træning – dvs. træning med egen kropsvægt, TRX, bolde, elastikker, frivægte m.m.

Med personlig træning kan jeg tilrettelægge træningen til lige præcis dine ønsker og behov!

For mig er det vigtigt, at gøre træningen sjov. Vil du nå dit mål, er det vigtigt at du er motiveret og føler en glæde ved træningen. Vi skal derfor sammen finde ud af, hvad du synes er sjovt, og på den måde lave den bedst mulige træningsplan. Det er derfor vigtigt, at vi under hele forløbet har en gensidig åben og ærlig kommunikation. Hvis der er noget du bare ikke synes er sjovt, og er der noget der ikke fungerer for dig, er det vigtigt, at du fortæller mig det, så jeg kan tilrettelægge træningen anderledes. Det er nemlig ikke for sjovt at det hedder personlig træning. Alle programmer tager udgangspunkt i dig og i dit niveau.

De fleste som vælger personlig træning, træner i 1 time 1-3 gange/uge alt efter eget ønske. Det er dog også muligt at få personlig træning 30 minutter ad gangen, hvis man synes, at en hel time bliver for meget.

Jeg vil altid sørge for at træningen bliver udfordrende uanset om det er 30 eller 60 minutters træning, så du føler, at du har ydet dit max med den tid der er til rådighed.

Du vil altid have muligheden for at måle dine fremskridt i forløbet ved at lave InBody tests. InBody test er en komplet kropsanalyse, som bl.a. måler din vægt, fedt%, fedtmasse i kg, muskelmasse og meget andet. InBody er den mest præcise måling på markedet og du kan læse meget mere om InBody test her.

Læs også om vores kostvejledning

Personlig træning
Udtalelse fra Facebook

Personlig træning

Minna Nielsen

Det er et fantastisk sted, jeg er så glad for at jeg sprang ud i personlig træning, og føler mig så glad og sej hver gang jeg har været der


5 / 5 stjerner