Personlig træning

Vil du gerne i gang med træningen, men er i tvivl om, hvad du skal gøre og hvordan du skal komme i gang? Så kan vi hjælpe dig hos Body for Life.

Om du har ønske om vægttab, genoptræning, kick-start af træningsforløb eller optimering af nuværende træningsprogram, så kan vi hjælpe dig!

Personlig træning hos Body for Life er funktionel træning – dvs. træning med egen kropsvægt, TRX, kettlebells, bolde, elastikker, frivægte m.m.

Med personlig træning kan træningen tilrettelægges til lige præcis dine ønsker og behov!

Mød dine personlige trænere

Helene er certificeret personlig træner og arbejder med funktionelt træningsudstyr med henblik på at træne kroppens naturlige bevægemønstre, så du kan bruge kroppen, som den er skabt til at blive brugt. Desuden er Helene en af de få certificerede TRX instruktører i Danmark.

(Helene tager i øjeblikket ikke nye klienter)
Trine er uddannet fysioterapeut og har efterfølgende specialiceret sig inden for funktionel neurologi og moderne smertevidenskab. Med Trine vil du få fysiologisk personlig træning, så du opnår de resultater du ønsker, og ikke blive sendt hjem med nogle hjemmetræningsøvelser.

Du kan læse meget mere om os under Team Body for Life.

Det er et fantastisk sted, jeg er så glad for at jeg sprang ud i personlig træning, og føler mig så glad og sej hver gang jeg har været der

Minna Nielsen – Udtalelse fra Facebook

Hvad er formålet med personlig træning?

For os er det vigtigt, at gøre træningen sjov. Vil du nå dit mål, er det vigtigt at du er motiveret og føler en glæde ved træningen. Vi skal derfor sammen finde ud af, hvad du synes er sjovt, og på den måde lave den bedst mulige træningsplan.

Det er derfor vigtigt, at vi under hele forløbet har en gensidig åben og ærlig kommunikation. Hvis der er noget du bare ikke synes er sjovt, og er der noget der ikke fungerer for dig, er det vigtigt, at du fortæller det, så vi kan tilrettelægge træningen anderledes. Det er nemlig ikke for sjovt at det hedder personlig træning. Alle programmer tager udgangspunkt i dig og i dit niveau.

Hvor ofte træner man med sin personlige træner?

De fleste som vælger personlig træning, træner i 50 minutter 1-3 gange/uge alt efter eget ønske. Det er dog også muligt at få personlig træning 30 minutter ad gangen, hvis man synes, at 50 minutter bliver for meget.

Vi vil altid sørge for at træningen bliver udfordrende uanset om det er 30 eller 50 minutters træning, så du føler, at du har ydet dit max med den tid der er til rådighed.

Du vil altid have muligheden for at måle dine fremskridt i forløbet ved at lave InBody tests. InBody test er en komplet kropsanalyse, som bl.a. måler din vægt, fedt%, fedtmasse i kg, muskelmasse og meget andet. InBody er den mest præcise måling på markedet og du kan læse meget mere om InBody test her.

Læs også om vores kostvejledning som varetages af vores søstervirksomhed Vaner for livet.

Personlig træning


Personlig træning


5 / 5 stjerner