Personlig træning

Vil du gerne i gang med træningen, men er i tvivl om, hvad du skal gøre og hvordan du skal komme i gang? Så kom og træn med mig!

Om du har ønske om vægttab, genoptræning, kick-start af træningsforløb eller optimering af nuværende træningsprogram, så kan jeg hjælpe dig!

Personlig træning med mig er funktionel træning – dvs. træning med egen kropsvægt, TRX, bolde, elastikker, frivægte m.m.

Ønsker du blot at få lagt et træningsprogram, du kan følge på egen hånd, hjælper jeg også gerne med dette. Til det skal du købe et klippekort med 3 klip. 1. time bruges til at snakke om dine ønsker og mål med træningen, samt finde ud af hvad dit udgangspunkt er. De 2 efterfølgende timer bruges til at træne programmet igennem og sikre, at du udfører øvelserne korrekt og at belastningen passer til dit niveau. Herefter vil du desuden selv være i stand til at vurdere, hvornår og hvor meget du skal øge belastningen.

For mig er det vigtigt, at gøre træningen  sjov. Vil man nå sit mål, er det vigtigt at være motiveret og føle en glæde ved træningen. Vi skal derfor sammen finde ud af, hvad du synes er sjovt, og på den måde lave den bedst mulige træningsplan. Det er derfor vigtigt, at vi under hele forløbet har en gensidig åben og ærlig kommunikation. Hvis der er noget du bare ikke synes er sjovt, og er der noget der ikke fungerer for dig, er det vigtigt, at du fortæller mig det, så jeg kan tilrettelægge træningen anderledes.

Læs også om vores kostvejledning