Privatlivs- og persondatapolitik

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger seriøst. Personoplysningerne indgår i dit kundeforhold til Body for Life og bruges til at tilbyde og tilpasse vores services til dig. Vi er åbne omkring, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger. For at beskytte dine persondata har vi taget tekniske og administrative tiltag for at minimere risikoen for tab og misbrug. 

Personoplysningerne gemmes så længe du er oprettet som kunde hos Body for Life i det omfang det tjener de services oplysningerne er indsamlet til, eller så længe lovgivningen påkræver. Du kan til enhver tid anmode om information om, tilrettelse af eller sletning af dine personoplyninger, i det omfang lovgivningen muliggør. 

Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk) 

Dataansvarlig 

Body for Life ApS (CVR: 42308072)
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Kontakt: helene@bodyforlife.dk / +45 29918070

Webadresse: http://bodyforlife.dk.

Oplysninger som du selv giver 

Oplysninger, som du selv giver via elektroniske medier som eks. hjemmeside, kommunikation på Facebook og SMS eller som noteres ved personlige samtaler. 

Disse oplysninger kan omfatte bl.a. navn, adresse, telefon og email. Oplysning om bestilte services og produkter samt faktureringsinformation. 

For at kunne leverede målrettede services vil yderligere personoplysninger blive gemt, herunder fysiske data som eksempelvis køn, vægt og højde – oplyst eller via måling. Derudover vil enkelte følsomme oplysninger om helbred blive gemt i det omfang det specifikt er nødvendigt for at levere de aftalte services.

Hvis du skriver en kommentar på websitet, så bliver kommentar og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Besøgendes kommentarer på websitet kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Markedsføring 

Personoplysninger kan benyttes til give dig personligt tilpasset annoncering og markedsføring, eksempelvis tilsendt på email. Samtykke til dette kan til enhver tid trækkes tilbage. Vi benytter endvidere bl.a. Facebook, Instagram og lignende sociale platforme til markedsføring, her er den dataansvarlige platformen selv. 

Databehandlere 

I det omfang vi benytter databehandlere til at opbevare og behandle data, vil vi have databehandleraftaler for at sikre håndtering.

Cookies

Hvis du benytter på vores website, kan du vælge at gemme info i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde oplysninger igen, når du f.eks. skriver kommentarer.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.