ONLINE Coach til vægttab og vaneændring

Har du svært ved at finde madro? Er du træt af at spise på dine følelser? Og har du svært ved at overskue endnu et vægttabsforsøg?

De fleste der forsøger at opnå et større vægttab, har en tendens til udelukkende at fokusere på målet, uden egentlig at se nærmere på, hvad det er der har bidraget til den nuværende tilstand. Vægttab kræver vaneændringer – ikke forbud!

HVORDAN OPNÅR MAN VARIGT VÆGTTab?

Når man ønsker et vægttab, er der én ting, der er altafgørende, uanset hvor mange kilo, man ønsker at komme af med. Du er nødt til at være i kalorieunderskud! Indtager du flere kalorier end du forbrænder, så tager du på, indtager du færre kalorier end du forbrænder, så taber du dig! – Det lyder meget simpelt, men det betyder ikke, at det er nemt!

Vi lever i en verden, hvor der stort set hver uge udgives en ny slankekur i diverse ugeblade. Og der er ikke grænser for, hvad du kan forvente at komme til at tabe. Med alle de super banebrydende slankekure, som meget ofte virker som “piece of cake”, så burde der nærmest ikke findes overvægtige mennesker. Men med så meget andet – lyder det for godt til at være sandt, så er det det nok også!

Fælles for alle disse slakekure er, at de fleste taber sig fint i starten, men efter meget kort tid, er det hele tilbage på kroppen igen og meget ofte lidt flere kilo end der er røget.

Det er den her yoyo-vægt eller elevatorvægt, som det også kaldes, vi gerne skal væk fra. Men hvordan gør man så det? Som nævnt før, så handler det om at være i kalorieunderskud, hvis man skal af med overvægten. Derfor er det også fristende at gå til en diætist eller en kostvejleder og få udarbejdet en personlig kostplan til lige præcis det antal kalorier, man har brug for. Og det er også en langt bedre vej at gå, end at arbejde med ugebladsslankekure, der typisk er bygget op på pseudovidenskab. Men stort set ingen mennesker trives med at leve efter en skemalagt plan i længere tid. Og så snart der kommer en dag, hvor du ikke kan overholde kostplanen, vil det typisk udløse en række negative følelser som fx skam og følelsen af at have fejlet (igen)!

HvORDAN KAN EN coach hjælpe med VÆGTTAB?

Hos Body for Life møder du i et coachingforløb mig – Helene Birk.

Før jeg fik børn kæmpede jeg med en overvægt på ca. 10 kilo. Set i bakspejlet kom de relativt nemt af, men så blev jeg gravid og fødte tvillinger, og så kom de 10 kilo tilbage – efter fødslen! Og der kom også 10 kilo mere! 20 kilo som pludselig føltes som umuligt at komme af med!

Derfor valgte jeg, efter jeg fik hjælp af en personlig træner, selv at uddanne mig til personlig træner og coach med speciale i vægttab. 

Jeg har i mere end 10 år arbejdet med hundredevis af kvinder og mænd, der har ønsket at  ændre livsstil og få nogle sunde og holdbare vaner, der har hjulpet dem til deres ønskede vægttab.

Foruden holdtræning i mit træningscenter i Rødovre, tilbyder jeg også målrettede personlig coacing forløb, hvor det kun handler om dig og dit ønksede mål. Her giver jeg dig alle de værktøjer, du har brug for, i forhold til at nå dit ønskede mål og vægttab og vaneændringer. 

Når jeg sidder og lytter til mine klienters historier, kan jeg nikke genkendende til det meste. Jeg har prøvet alt det med kostplaner, der ikke holder ret længe, da det sjældent er alle måltider, der er problemet og det er for de fleste mennesker ikke hver dag “det går galt”. Jeg ved, hvordan det føles, når hjernen brænder sammen, fordi man hele tiden skal tælle kalorier for ikke at risikere at komme i kalorieoverskud.

Med mig som din personlige vægttabscoach, får du et skræddersyet coaching forløb, der ikke handler om, hvad der virkede for mig, men om, hvad der vil virke for DIG. Hvor i landet du bor, har ingen betydning for et coaching forløb, da jeg også tilbyder online coaching til vægttab. 

book en gratis uforpligtende samtale, så vi kan tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med som vægttabscoach.

Personlig træner, Vanecoach

Drømmer du om at finde madro?

De fleste af mine klienter fortæller, når de starter i et forløb hos mig, at tankerne om mad fylder ALT for meget. De fleste tænker på mad – hvad de kunne tænke sig, hvad de må og ikke må spise, hvor meget de må spise og hvornår de igen må spise – flere gange i løbet af en time!

Har du svært ved at styre dine cravings?

Jeg tror de fleste mennesker har oplevet, at lysten til en bestemt ting fylder så meget, at man bare bliver nødt til at handle på følelsen.

Men hvorfor opstår disse cravings? Og hvorfor opstår de mere hos nogle mennesker end andre? Hvorfor er de så svære at kontrollere?

Jeg kan som vane- og overspisningscoach hjælpe dig med at finde frem til årsagerne til at disse cravings opstår og hjælpe dig med at finde en måde at handle på, når følelserne opstår.

Spiser du ofte på dine følelser? Det er helt normalt!

Men det er bare ikke altid så hensigtsmæssigt at spise på sine følelser, hvis man gerne vil opnå et vægttab.

Hvis vi tager et grundigere blik på dit liv, kan vi højst sandsynligt finde nogle årsager til:

 • hvorfor du spiser på dine følelser
 • hvilke følelser du spiser på
 • hvor ofte det sker
 • om der findes et mønster i den følelsesmæssige spisning

Og herefter kan vi finde ud af, hvordan du i fremtiden kan handle, når behovet for at spise opstår, selv om du godt ved, at det ikke er fordi du er sulten.

Sidder du nogle gange og tænker:

 • Der må være noget galt med mig
 • Jeg kan bare ikke tabe mig
 • Hvorfor har jeg ikke rygrad som alle de andre?
 • Måske skal jeg bare give op

Så er det altså nogle helt almindelig tanker! Men nej…

 • Der er ikke noget galt med dig!
 • Du kan sagtens tabe dig!
 • Du har en rygrad og den gør præcis det den skal – den holder dig oprejst og er ikke ansvarlig for din vægt!
 • Og du skal ikke give op, hvis DU ønsker at komme af med din overvægt!

Lagt de fleste, der drømmer om et varigt vægttab drømmer om at finde madro, få styr på deres cravings, stoppe med at spise på følelser og bare finde nogle gode vaner, de kan holde fast i.

Et vægttab kræver vaneændringer

Og vaneændringer skabes ikke af, at du i en periode lever efter en kostplan, som de fleste alligevel ikke kan følge ret længe ad gangen!.

Den løsning gik jeg som kostvejleder hurtigt væk fra, da det udelukkende er symptombehandling. Vi er nødt til at se nærmere på årsagerne til den udvikling, der er sket i forhold til vægtøgningen. Derfor videreuddannede jeg mig til vægttabs coach. 

Vægttabscoaching hos mig er skruet anderledes sammen. Du får ikke en kostplan og du kommer ikke til at tælle kalorier og alt det andet der gør, at et vægttabsforløb bliver svært at leve med og uoverskueligt at holde i længere tid. Og er det er større vægttab du kæmper med, så opnår du ikke et holdbart vægttab på et par måneder!

Som en del af coachingen hos Body for Life tilbydes kostvejledning, hvor vi arbejder med skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte! Her er det DIG og DIT liv, der er i fokus og vi tager udgangspunkt i!

Er din overvægt opstået over en længere periode på flere år, har du sandsynligvis tilegnet dig nogle vaner, som er gode til at sørge for, at du er i kalorieoverskud. Det er de vaner, det er vigtigt at du bliver bevidst om, og sammen med din vægttabs coach finder du ud af, hvordan du ændrer de vaner og skaber nogle nye vaner, som hænger bedre sammen med det liv, du ønsker dig!

De fleste ved godt, at der er en del vaner, der vil skulle ændres, men har svært ved at overskue det med at komme i gang. Og det kan jeg godt forstå, hvis man tror, at man er nødt til at lave om på hele ens liv! Det kan godt være, at der er flere vaner, der ville være fornuftige at ændre. Men det er slet ikke sikkert, at du behøver at ændre så meget, som du går og tror. Og med mig som personlig vægttabs coach, får du hjælp til at strukturere din hverdag, dine måltider og hvordan du kan ændre vaner, uden at du behøver at vende hele dit liv på hovedet! 

VÆGTTABSCOACH ONLINE ELLER I RØDOVRE

Du bestemmer selv, om forløbet skal være online coaching via et Microsoft Teams møde, om det skal klares over telefonen eller om du vil møde fysisk ind på min kontor på Fjeldhammervej 15 i Rødovre til vægttabs coaching. Det er helt op til dig, hvad du har det bedst med. Bor du tæt på Rødovre, tilbyder vi udover samtaler med din coach også holdtræning

Vil du gerne træne med andre, der også ønsker at tabe sig, have coaching, træningsplaner og et unikt community, tilbyder vi et fleksibelt vægttabsforløb, hvor du sammensætter præcis den kombination af træning og coaching, som du har brug for – og så længe, som du ønsker det. Du kan læse mere om vores vægttabsforløb her

Til første konsultation har jeg afsat 1 time og 15 minutter, så vi har god tid til at gå i dybden med, hvad du gerne vil have min hjælp til. De efterfølgende konsultationer har en varighed på 45 minutter og det er helt op til dig, hvor mange samtaler, du føler, du har behov for. Det er meget individuelt, hvor ofte man har brug for at snakke med sin vægttabs coach og hvor mange samtaler, der er behov for. Derfor modtager du en faktura for hver samtale, så du ikke binder dig for flere samtaler, end du har brug for. Du har også mulighed for at købe et klippekort med 3, 6 eller 10 klip til opfølgende coaching. Klippekortenes gyldighed varierer alt efter, hvor mange klip, du vælger at købe. Klippekortet er personligt og kan ikke deles med andre.

Så er du klar til:

at leve et liv UDEN forbud?
at stoppe med at slå dig selv oveni hovedet hele tiden?
at lægge en realistisk og holdbar plan for dit vægttab?
ikke at lade dig styre af ligegyldige faktorer?

Så vil jeg meget gerne hjælpe dig!

Du kan ringe til mig og booke en tid til en uforpligtende samtale på tlf: 29 91 80 70