Seniortræning - træn med andre på din alder og FÅ øget STYRKE, mobilitet OG balance!

Knager det i ryggen, når du står op om morgenen? Bliver de daglige opgaver mere udfordrende? Kniber det lidt med balancen? Eller vil du gerne undgå, at det skal blive sådan? Så kom og deltag i seniortræning hos Body for Life – sjov, effektiv og skånsom motion for ældre!

På Senior holdet er der stort fokus på at opretholde og opbygge en stærk og smidig krop. Desuden arbejder vi meget med balance, så de daglige aktiviteter ikke bliver en forhindring.

SENIORTræning en gang om ugen på et lille hold

Fordelen ved et træningsforløb for ældre hos Body for Life er, at man træner med den samme lille gruppe hver gang! Hos Body for Life skabes der hurtigt et fantastisk sammenhold, og man bliver mere motiveret til at komme af sted hver gang, når man ved, at gruppen venter.

Seniortræning henvender sig primært til dig som er 65+ år, men har du nogle skavanker der gør, at du vil være for udfordret i deltagelsen på fx funktionel træning og har brug for at træne i et mere roligt tempo, så må du gerne deltage på seniorholdet. Er du yngre eller vant til at træne, vil et af mine andre hold måske passe bedre.

Få overblik over al vores holdtræning her

Er du usikker på, om seniortræning er det rigtige hold for dig, så er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 29918070, så vi kan finde det helt rigtig hold til dig!

DERFOR er træning og fysisk aktivitet så vigtigt for seniorer

Helt naturligt sker der en nedgang af muskelmassen i 50-60 års alderen, der gør, at almindelige dagligdagsopgaver for mange ældre bliver mere og mere udfordrende og til sidst for besværlige at udføre, hvis ikke vi sørger for at træne vores muskler og led. Derfor arbejder vi til seniortræning på at styrke/bevare muskelmassen med afvekslende styrketræning.  Desuden arbejder vi også med balanceøvelserr, kondition og bevægelse i almindelighed, for at kunne blive ved med at håndtere hverdagens gøremål i en verden, hvor levealderen er stødt stigende.

Rent sundhedsmæssigt nedsættes risikoen for hjertesygdomme, blodpropper, forhøjet blodtryk og type 2 diabetes ved 30 minutters fysisk aktivitet om dagen. Derfor er motion for ældre vigtigt for et langt, aktivt liv med høj livskvalitet.

Praktisk om træning for ældre

Træningen for seniorer foregår i mit private træningscenter i Rødovre. Her er kun os, dit hold og jeres personlige træner. Her er omklædningsrum og badefaciliteter. Du kommer nemt til Body For Lifes træningscenter fra hele København og Vestegnen, og jeg har klienter fra det meste af København og omegn.

Når du tilmelder dig et forløb med træning for ældre får du:

  • 8 ugers forløb med 50 minutters seniortræning pr. uge
  • Hold med max 10 deltagere
  • Muligheden for at følge dine fremskridt med Inbody Kropsanalyse

Næste forløb med senior træning starter i uge 19, og vi træner også på evt. helligdage! 

Tilmeld dig holdet med opstart mandag den 6/5-2024 kl. 10.00 her 

Tilmeld dig holdet med opstart mandag den 6/5-2024 kl. 11.00 her 

Tilmeld dig holdet med opstart tirsdag den 7/5-2024 kl. 10.00 her 

Tilmeld dig holdet med opstart tirsdag den 7/5-2024 kl. 11.00 her 

Tilmeld dig holdet med opstart onsdag den 8/5-2024 kl. 9.30 her 

Tilmeld dig holdet med opstart onsdag den 8/5-2024 kl. 10.30 her (OBS! Dette hold træner ikke KUN med TRX)

Tilmeld dig holdet med opstart torsdag den 9/5-2024 kl. 10.00 her

Tilmeld dig holdet med opstart torsdag den 9/5-2024 kl. 11.15 her 

Prisen for 8 ugers holdtræning for ældre er 1380 kr.

Betalingen kan deles i 2 rater.

Tilmelding er bindende, men ved framelding op til 4 uger før opstart refunderes det fulde beløb.

Sådan foregår seniortræning

Træningen for seniorer er meget varieret fra gang til gang med forskellige øvelser i forskellige tidsintervaller. Øvelserne er målrettet ældre mennesker og de udfordringer, som man med alderen kan få med styrke, smidighed og balance. Øvelserne vi arbejder med til seniortræning er meget bygget op omkring TRX stropperne, som ses på billedet i toppen af siden. TRX er et fantastisk redskab at arbejde med, da man træner både styrketræning, balance og mobilitet og det er nemt at justere øvelserne til den enkeltes niveau. Derfor er der heller ingen krav til tidligere træningserfaring – alle kan være med. Udover TRX træner vi bl.a. med bolde, elastikker og egen kropsvægt.

Du træner med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af en hyggelig, sammentømret gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at holde motivationen i top! De små hold med maks 10 deltagere gør også, at alle kan blive udfordret på præcis de områder, der er nødvendige – ikke alle ældre har de samme problematikker. Hos Body for Life er der fokus på DIG!

Din personlige træner på HOLDTRÆNING FOR ÆLDRE

Personlig træner, Vanecoach

Ved deltagelse på seniortræning møder du mig, Helene, som har arbejdet som personlig træner siden 2013. Først i Fitnessdk og siden som selvstændig. I min træning for ældre har jeg stor fokus på, at træningen skal være effektiv og udfordrende, men også, at vi skal have det sjovt, og du skal være tryg og tilpas. 

Jeg er vant til at træne både mænd og kvinder i alle aldre og har trænet en del seniorer, både på hold og som privat træner. Under hele forløbet står jeg selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål til fx kost eller træning og motion for ældre, du kan lave derhjemme mellem dine holdtræninger.

Seniortræning du kommer af sted til

Helene har kørt holdforløb siden efteråret 2016, hvor det startede med 1 enkelt seniorhold. Da flere og flere blev hængende og deltog flere gange, var hun i sommeren 2017 nødt til at starte et hold mere. Siden er endnu flere seniorhold kommet til.

Årsagen til, at flere og flere valgte at deltage igen var, at de opdagede glæden ved at træne. Timeprisen var selvfølgelig højere, end hvis de fik et medlemskab i en af de store fitnesskæder og deltog på holdene der. Men mange havde i forvejen været medlemmer i fitnesscentret i flere år uden at gøre brug af det – og så løber det altså hurtigt op. Seniortræning hos Body for Life, er træning du kommer af sted til – og du vil hurtigt mærke, at den fysiske aktivitet er god for din krop og dit velbefindende.

Med et træningsforløb for seniorer hos Body for Life, forpligter du dig til at gøre noget godt for dig selv i 8 uger – for mange er det meget nemmere at komme af sted til træning og holde gejsten oppe på et lille lukket hold. Og mange af mine deltagere fortæller endda, at de ender med at blive helt afhængige af træningen!

Start eller bevar din sunde livsstil med seniortræning hos Body for Life! – Sammen når vi dit mål!