FÅ EN PRØVETIME - GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Ønsker du at gøre holdtræning til en fast del af din hverdag? Få en gratis prøvetime og se, hvorfor Body for Lifes kunder kommer igen og igen!


FÅ EN GRATIS PRØVETIME

Du er altid velkommen til at ringe til Helene på tlf: 29918070 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden, hvis du kunne tænke dig en prøvetime.  Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at finde en gratis prøvetime til enten TRX træning, Funktionel træning eller Seniortræning til dig. En prøvetime er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende!

 Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig chancen for at se, om holdtræning hos Body for Life også er noget for dig!

NB: Da vores hold er godt fyldte, er det desværre ikke muligt at booke en gratis prøvetime via online booking. 

 

LL Oster
Læs mere
Jeg kan absolut anbefale træning hos Body for Life med Helene. En meget motiverende træner uden at være alt for hård. Du er selv med til at bestemme, hvor "sjov" dagens træning skal være. De største anbefalinger herfra.
Flemming Roldkjær
Læs mere
Rigtig god træning, hvor der er tid til den enkelte - i et lille hold. Jeg har trænet sammen med min kone og 4 andre dejlige og energiske personer. Blandingen af TRX-træning og funktionel træning er helt perfekt for os. Og når der samtidig er en træner, der "pepper" dig op og vejleder den enkelte, hvis der er udfordringer med fysikken eller teknikken, er det fantastisk. Det eneste minus er, at træneren Helene ikke vil spille Rasmus Seebach :o)
Susanne Ula Nielsen
Læs mere
Rigtig god træning - aldrig ensformig eller kedelig. Helene er sød og dygtig til at skabe et trygt rum, hvor alle føler sig velkomne. Kan absolut anbefales! Til efterfødselstræning er Helene god til at holde øje med børnene og hjælpe, så vi mødre får mest muligt ud af træningen!
Nayla Iqbal
Læs mere
Jeg er glad for, at jeg trænede i Body for Life. Helene er virkelig sød og hjælpsom og hver eneste gang er der nye træningsøvelser.
William Fialla Andresen
Læs mere
Super cool workout - er nemt at blive afhængig af 🙂
Tiina Vousden
Læs mere
Den bedste personlige træner nogensinde! Træningen er sjov, super interessant og udfordrende! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mette Ankær Christensen
Læs mere
Jeg har gået hos Helene i snart 1 1/2 år på hendes bootscamps, det sidste år på TRX bootcamps. Jeg elsker at det er små hold, der er tid til at korrigere øvelserne og man bliver udfordret. Jeg har fået mere rank holdning og mere styrke. En god investering i eget velvære😄
Minna Nielsen
Læs mere
Det er et fantastisk sted, jeg er så glad for at jeg sprang ud i personlig træning, og føler mig så glad og sej hver gang jeg har været der🤗💪🏻
Tidligere
Næste