8 ugers vægttabsforløb med certificeret vanecoach - opnå et varigt vægttab med fokus på træning og vaneændringer.

Er du klar til at ændre din livsstil og tillægge dig selv nogle nye og hensigtsmæssige vaner UDEN forbud og UDEN strikse lynkure, som alligevel ikke holder i længden? Så er det nu du skal tilmelde dig Vægttabs Bootcamp hos Body for Life!

OBS! Pga. manglede tider i kalenderen, vil Vægttabs Bootcamp ikke være på holdplanen ved næste opstart. Det vil stadigvæk være muligt at deltage i online vægttabsforløb – ring eller skriv for at høre mere omkring online vægttabsforløb!

Hvad er Vægttabs Bootcamp for kvinder?

Vægttabs Bootcamp er et træningsforløb på 8 uger, hvor du kommer til at træne med en lille gruppe ligesindede kvinder, som du kan støtte dig op ad i løbet af de 8 uger, som forløbet varer.

Med dit vægttabshold træner du i mit lille, private træningscenter i Rødovre. Her er kun jer og jeres personlige træner til stede, mens I træner. Stemningen er tryg og præget af godt sammenhold, humor og hårdt arbejde!

Vi arbejder mod et langsigtet og varigt vægttab, hvor du gennem fornuftige og realistiske vaneændringer kommer til at leve et liv uden restriktioner og forbud i forhold til træning og kost. Et sundt liv handler ikke om kun at leve af salat og dyrke hård fysisk aktivitet hver dag. Der skal være plads til nydelse og vi skal i dette vægttabsforløb arbejde på at finde madro og skabe et afslappet forhold til mad.

Personlig vægttab coach

I forbindelse med opstarten får du 1 times individuel samtale med din personlige vægttab coach, hvor vi sammen lægger en god plan for, hvordan du får mest muligt ud af forløbet.

Da det er meget individuelt, om man har brug for, eller hvormange individuelle timer man har brug for, er der kun timen i forbindelse med opstarten indkluderet. Har du i løbet af de 12 uger brug for flere individuelle samtaler, kan de tilkøbes til en særlig Vægttabs Bootcamp pris (Normalpris 550 kr. – din pris 350 kr.)

I løbet af de første uger mødes vi til et foredrag om vaneændringer samt et foredrag om kost og sundt spisemønster i forbindelse med vægttab.

Vaneændringer: Søndag den 27. august kl. 10.00

Kost og sundt spisemønster: Søndag den 10. september kl. 10.00

Til disse 2 foredrag kommer vi ind på de spørgsmål, jeg ofte bliver spurgt om, fx:

 • hvor mange kalorier forbrænder man om dagen?
 • hvor mange kalorier skal man have om dagen?
 • hvorfor er bootcamp træning godt for et varigt vægttab?
 • hvad skal jeg spise for at tabe mig?
 • hvordan lærer jeg at styre mine cravings?

Har du ikke mulighed for at deltage disse dage, så bare rolig! Du får adgang til præsentationen online efterfølgende og må naturligvis stille alle de spørgsmål du skulle have på mail.

Fitness bootcamp - hvad gør det godt for?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en bootcamp. Vægttab er for de fleste en hård kamp, man sjældent for succes med i første forsøg.

Træning er vigtigt for alle – både børn og voksne! Men træning for kvinder over 40 år er virkelig vigtigt! Jo yngre du er, jo nemmere er det for kroppen at opbygge muskelmasse. Dermed ikke sagt, at man som 50+ årig ikke kan øge sin muskelstyrke – det kan man godt, men det er svært. Derfor skal vi som minimum gøre alt hvad vi kan, for at bevare vores muskelmasse, men også sørge for at gøre, hvad vi kan for at øge muskelmassen.

Selvfølgelig kan man ikke automatisk sige at bootcamp = vægttab. Det kræver stadigvæk vaneændringer!

“Hos Body for Life, har jeg deltaget på vægttabs bootcamp som har givet motivationen, glæden ved at tage til træning og overskud  til aktivt at tænke over de mindre gode vaner man har, arbejde med dem, uden man fylder sig selv med dårlig samvittighed.
Små hold har virket for mig, det har været, sjovt, hårdt og man gå altid derfra med en god kulør i ansigtet.
Helene er super dygtig, meget lyttende og motiverende og tager snakken om overvægt, dårlige vaner ned på et niveau, hvor alle kan være med. 
At træne ved Body for Life er blevet mit frirum, jeg kommer afsted og jeg mærker en forskel og jeg glæder mig til at fortsætte.” – Sissel Møller

På Vægttabs Bootcampen får du:

 • 8 ugers forløb med den samme lille gruppe ligesindede (maks. 12 deltagere pr. hold)
 • Et møde med din træner og din gruppe lørdag formiddag kl. 11.00, lige inden forløbet starter mandag
 • 1 times individuel samtale i forbindelse med opstarten
 • 1 foredrag om vaneændringer (varighed ca. 1-1½ time)
 • 1 foredrag om kost og stabilt spisemønster (varighed ca. 1-1½ time)
 • 16 holdtræninger med den samme lille gruppe i privat fitnesscenter, hvor ingen andre er til stede mens I træner
 • Mulighed for at tilkøbe flere individuelle samtaler til særlig vægttabs bootcamp pris
 • Adgang til program, hvor din træner laver programmer, du kan træne hjemme i stuen eller i fitnesscenteret, hvis du ønsker dette. Efter endt forløb, har du adgang hertil i yderligere 8 uger
 • Lukket Facebook gruppe, hvor gruppen sammen kan kommunikere under forløbet
 • Lukket Facebook gruppe med workouts du kan lave hjemme, hvis der er dage du ikke kan deltage (denne gruppe kan du være med i så længe du har lyst)
 • Ubegrænset kommunikation med jeres personlige træner på telefon og e-mail
 • Mulighed for at måle dine fremskridt med InBody kropsanalyse (Kun hvis du har lyst – og INGEN fællesvejninger!)

Hvad viser Inbody testen?

En InBody kropsanalyse giver dig et meget præcist indblik i din krops tilstand i forhold til bl.a. vægt, fedt%, fedtmasse i kg, muskelmasse m.m.

Det er ikke nødvendigvis den bedste måde at måle resultaterne på og derfor ikke en fast del af forløbet – det er noget vi sammen vurderer ved opstartssamtalen, om det er den bedste løsning for dig!

Næste Vægttabs Bootcamp starter i uge 34.

Vi mødes hver mandag og onsdag kl. 19.00 – 19.50 fra uge 34-41.

Der er åbnet for tilmelding og du kan tilmelde dig forløbet lige her.

InBody270

Målgruppe for Vægttabs Bootcamp

Vægttabs Bootcamp er til dig, som ønsker en livstilsændring og et sundt varigt vægttab. Et forløb til dig, som er klar over, at et vægttab ikke kan trylles væk og ved, at der skal arbejdes for det.  Jeg er klar til at hjælpe dig med det arbejde, der skal til.

Vægttabsforløbet er til dig, som har BMI over 30. Du har måske prøvet diverse slankekure, uden at opleve det resultat du ønskede. Måske har du tabt dig, men efterfølgende taget det hele på igen – og måske endda lidt mere.

Har du ikke BMI over 30, men synes at det lyder som et forløb til dig, skal du tilmelde dig Kickstart Camp. Her får du stort set samme forløb, dette vægttabsforløb er bare for alle uanset BMI.

Passer træningstiderne på Kickstart Camp dig ikke, kan du overveje forløbet  Funktionel Bootcamp og skrive i notatfeltet, at du også ønsker individulle samtaler. På den måde får du stort set samme forløb, men selvfølgelig ikke gruppesamtalerne, da Funktionel holdene kun er træning. Og kunne du tænke dig at få foredragene med, så er det muligt at deltage i disse også.

Funktionel Bootcamp er et forløb med træning hver mandag og torsdag kl. 17.00, men det behøver ikke at være præcis det hold. Du får samme træningsforløb ved at tilmelde dig 1-2 hold på de øvrige dage med Funktionel træningshold. Du behøver ikke at træne 2 gange om ugen for at opnå resultater i forhold til et vægttab! Der er mange andre parametre du kan arbejde med, hvis du lige nu kun har overskud til en enkelt time om ugen!

2 ugentlige træninger med dit vægttabshold

Til de ugentlige træninger i dit vægttabsforløb tager vi udgangspunkt i, hvor du er. Målsætningen er, at det skal være sjovt, give mening og være effektivt – så du kan være sikker på, at du får sved på panden, og at de ugentlige træninger er med til at kickstarte dit varige vægttab!

Det der ofte går galt, når man går i gang med et vægttabsforløb er, at man prøver at lave om på alt for mange ting på én gang! Det er vigtigt at spise sundt og man skal også lige huske at træne hårdt mindst 3 timer hver uge. Og så er der også lige alt det andet, som også skal klares i hverdagen. Det er, for de fleste, nok til at stresse hjernen, og alle de forandringer, der sker, når ikke at blive en vane, før vægttabsprojektet kollapser.

Derfor bruger vi ind imellem lidt af torsdagstimen til en opfølgning på, hvordan det går med at holde fokus på vanerne, så du hele tiden føler, du er med både fysisk og mentalt.

Du får ikke en kostplan med i forløbet. Det har de fleste prøvet og erfaret, at det ikke er noget der holder i lange perioder, før det bliver for surt. Men vi snakker om, hvad I selv kan gøre af forandringer i løbet af hverdagen, som kan bidrage til vægttabet og den sundere livsstil.

”Jeg er 50 år og enlig mor til tvillinger på 11 år, og havde efter rygestop og et langt stressforløb taget en del kilo på.

Da jeg startede på mit vægttabsforløb fyldte tankerne omkring min vægt ALT!

Jeg har altid elsket at træne, men til trods for det, har jeg altid kæmpet med overvægt. Da jeg var yngre følte jeg, at det var ret nemt at smide de overflødige kilo, når jeg tog beslutningen om at nu skulle det være! Men de fandt altid vejen tilbage og nu som 50-årig føltes det næsten umuligt.

Jeg har med Helenes coaching forstået vigtigheden i at arbejde med at forstå vanerne, der har bidraget til overvægten og arbejde med dem en ad gangen i stedet for bare at gå ”all in” med træning.

Jeg har lært at tænke og mærke efter, hvordan kroppen reagerer i forskellige situationer. Det er fedt at have lært at stoppe med at spise, selv om det smager godt, i stedet for at blive ved til jeg var overmæt som tidligere. Jeg lever ikke længere med forbud. Jeg spiser, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det – ikke bare fordi det er tilgængeligt! Jeg elsker stadigvæk at træne, og dette forløb har fået mig til at indse, at jeg ikke behøver at træne mig selv i smadder 3-4 gange om ugen for at opnå resultater. En træning der er tilpasset den hverdag jeg lever som enlig mor, giver mig meget mere overskud til at arbejde med mine vaner. Og fordi jeg ikke forlanger af mig selv, at jeg kan kaste 10 bolde op i luften og gribe dem alle på samme tid, er vægten nu på vej ned i et tempo jeg kan følge på den lange bane.

Jeg har ændret vaner, jeg ikke forestillede mig muligt. Jeg har fået struktur i mine måltider, og overskud til at være mor, til at passe mit arbejde og samtidig arbejde med at komme helt i mål med mit vægttab, som jeg er 100% sikker på, at jeg kan holde!"

Varigt vægttab med personlig træner

Der er ikke kun én vej til at opnå et vægttab. Vi er alle forskellige! Derfor er det også meget forskelligt, hvad der vil virke for os. Og vi skal i dette vægttabsforløb finde ud af, hvad der vil virke for DIG!

Mit fokus som personlig træner specialiseret i vægttab er, at vi finder ud af, hvad der motiverer dig, og hvordan du kan holde dampen oppe, så vi sikrer en langsigtet livsstilsændring – og et vægttab der holder!

Vi skal finde frem til hvilke vaner, der står i vejen for dit mål og hvordan vi kan ændre disse vaner til nye hensigtsmæssige vaner, som du kan arbejde med for at nå dit vægttab uden strenge restriktioner og forbud, som vil ende med at spænde ben for dig, som du garanteret har oplevet gentagne gange tidligere.

Jeg ved, at motivationen kan svinge, og at man kan blive i tvivl og have brug for støtte. Derfor står jeg til rådighed på telefon og e-mail under hele forløbet, hvis du har brug for rådgivning!

Den perfekte kickstart til et varigt vægttab

Efter de 8 uger vil du være i stand til at arbejde videre på egen hånd med dine nye, tilegnede gode vaner! Du vil have lært en masse gode øvelser, du enten kan lave hjemme eller i dit lokale fitness center. Og du vil have den nødvendige viden om, hvordan du skal spise for at vedligeholde dit vægttab. I løbet af de 8 uger forløbet varer, får du adgang til et program, hvor jeg laver forskellige programmer med nogle øvelser du kan lave hjemme, hvis der er dage du ikke kan deltage. Eller hvis du bare en dag skulle få lyst til at lave lidt ekstra træning. Har du noget udstyr, eller vil du gerne have et program du kan træne i dit lokale fitnesscenter, så giver du mig bare besked om, hvad det er for noget udstyr, du gerne vil træne med, så laver jeg et særligt program hertil.

Du har adgang til dette program i yderligere 8 uger efter endt forløb, men det er kun i de første 8 uger, jeg laver nye programmer.

Hvis du gerne vil blive ved med at træne hos mig, har jeg flere forskellige træningshold, som du altid er meget velkommen på. Rigtig mange vælger at fortsætte træningen på Funktionel Bootcamp.

Vægttabsforløb på hold

Selvom det kan virke grænseoverskridende at starte på et vægttabshold, oplever mange, at det faktisk er meget motiverende at træne med andre, og der er altid en rigtig god stemning på vores vægttabshold! Her er andre mennesker, der kan sætte sig ind i din situation, og som ligesom dig er her for at komme i gang med et sundere liv.

Hvor meget du deler med dit vægttabshold, er helt op til dig selv! Alt hvad der bliver talt om i gruppen, bliver i gruppen! Det skal være trygt at dele sine frustrationer og glæder.

En personlig træner, der ved hvad det vil sige at kæmpe med vægten

Til alle træninger og coachingsamtaler, vil du møde mig, Helene Birk, indehaver af Body for Life. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og sundheds-, vægttabs-, vane- og overspisningscoach og så arbejder jeg ud fra evidensbaseret videnskab – Aldrig lynkure og pseudovidenskab!

Derudover ved jeg selv, hvad det vil sige at være overvægtig. Jeg har selv været hele møllen igennem, med frustrationerne over, at det ikke lige gik helt, som jeg havde forventet. Når man synes, man gør alt “efter bogen” og alligevel er der ikke sket det store, når man stiller sig op på vægten. Derfor møder jeg dig ikke blot med høj faglighed og professionalisme – men også med stor empati og forståelse for, hvor benhårdt og svært det kan være at tabe sig!

Igennem 20’erne havde jeg det, man kalder elevatorvægt. Jeg var konstant på slankekur og tabte mig også flere gange. Men hver gang jeg havde tabt mig 5 kg ved at følge en stram diæt, faldt jeg i og endte med at tage 7 kg på igen. På et tidspunkt tabte jeg 12 kg på 3 måneder med slankepiller. 6 måneder efter havde jeg taget 15 kg på igen.

Det har taget sin tid, men med mine efterfølgende uddannelser som personlig træner, kostvejleder og sundheds- og vægttabs- vane- og overspisningscoach har jeg lært at forstå, hvad det er, der sker med kroppen i forskellige stadier af et vægttabsforløb. Jeg ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Dermed siger jeg ikke, at der er en “opskrift” som virker for alle. Vi er alle sammen forskellige og derfor kan der ikke kun være én vej til et varigt vægttab. Derfor er det også vigtigt at lære af de tilbagefald, man ofte oplever i et vægttabsforløb. Lad være med at se det som fiasko! Se det som læring! Noget du har gjort, har sikkert fungeret for dig, men et eller andet fik dig ud af kurs. Kan du bruge det, der fungerede til at hjælpe dig ned ad en anden vej, som kan få dig i mål? Tag det gode med og efterlad det, som du ikke kan bruge.

Der er op og nedture i et hvert vægttab – det er ikke altid lige nemt. Men jeg vil hjælpe med at give dig de nødvendige værktøjer til at komme bedst muligt gennem hele forløbet. Og så står jeg til rådighed med ubegrænset e-mail eller telefon kommunikation, hvis du har brug for rådgivning, støtte eller blot en lille peptalk, når det er svært.

8 ugers bootcamp med fokus på varigt vægttab

Betalingen kan evt. deles 2 rater á 2.000 kr.
kr. 4000,-
 • Bliv stærkere
 • Træn med den samme lille gruppe hver gang og bliver en del af et fællesskab
 • Få en bedre kropsholdning
 • Øg din smidighed og forbeder balance
 • Reducér smerter i ryggen

Vigtig info til dig der sidder og overvejer, om det skal være nu:

Som du måske har hørt, har der været en del snak omkring, at der formentlig vil blive lavet om på momsreglerne, så der fremover skal moms på træning.

Det er nu blevet vedtaget! Men den præcise dato for, hvornår det træder i kraft vides endnu ikke. Dette forløb vil dog formentlig være et af de sidste forløb, hvor du ikke betaler moms, da det formentlig vil blive i slutningen af sommeren / starten af efteråret.

Når der skal lægges moms på træning, vil det ikke blive en 25% prisstigning, da andre ting kan trækkes fra i forhold til nu. Men der vil komme en prisstigning, det vides bare endnu ikke, hvor stor den bliver.

Dette er gældende for hele branchen, ikke kun Body for Life!