Vægttabs Bootcamp

Kom godt i gang med et varigt vægttab med 12 ugers vaneændrings- og træningsforløb!

Er du klar til at ændre din livsstil og tillægge dig selv nogle nye og hensigtsmæssige vaner UDEN forbud og UDEN strikse lynkure, som alligevel ikke holder i længden?  Så er det nu du skal tilmelde dig vægttabsforløbet hos Body for Life!

 

Hvad er Vægttabs Bootcamp?

Vægttabs Bootcamp er et forløb på 12 uger, hvor du kommer til at træne med en lille gruppe, som du kan støtte dig op ad i løbet af de 12 uger, som forløbet varer.

Med dit vægttabshold træner du i mit lille, private fitnesscenter i Rødovre. Her er kun jer og jeres personlige træner til stede, mens I træner. Stemningen er tryg og præget af godt sammenhold, humor og hårdt arbejde!

Vi arbejder mod et langsigtet vægttab, hvor du gennem fornuftige og realistiske vaneændringer kommer til at leve et liv uden restriktioner og forbud i forhold til træning og  kost. Et sundt liv handler ikke om kun at leve af salat og dyrke hård fysisk aktivitet hver dag. Der skal være plads til nydelse og vi skal i løbet af de 12 uger arbejde på at skabe et afslappet forhold til mad.

Inden opstarten får du 1 times individuel samtale med din personlige træner, hvor vi sammen lægger en god plan for, hvordan du får mest muligt ud af forløbet. Og så får du ½ times individuel opfølgning på denne samtale midtvejs og til slut i forløbet.

Du mødes med din gruppe 2 timer hver uge. Hver anden uge vil den ene time blive brugt til gruppecoaching, hvor vi sammen snakker om både frustrationer og succesoplevelser, for det er helt sikkert noget alle på holdet vil opleve. Og så lærer du, hvordan du ændrer de vaner, som står i vejen for dit mål, så du uden at sætte urimelige og urealistiske forventninger til dig selv, kan opnå et varigt vægttab.

 

“Jeg ville godt i gang med noget træning, men har aldrig været glad for at komme i motionscentre. Har altid syntes, der var for mange mennesker og for meget larm. Derfor søgte jeg efter holdtræning i et privat center.
Her fandt jeg Bodyforlife, som havde det jeg søgte. Lille gruppe og samme personer hver gang på faste tider hver uge.
Træningen var meget varieret og man fik brugt hele kroppen i de forskellige øvelser. Træningstimen fløj afsted, da man var i gang hele tiden.
Efter 8 ugers træning kunne det både ses og mærkes på kroppen. Der var tabt adskillige kg, samt kroppen føltes mere frisk.” – Henrik Hemmingsen, Hvidovre

På Vægttabs Bootcampen får du:

  • 12 ugers forløb med den samme lille gruppe ligesindende (maks. 10 deltagere pr. hold)
  • 1 times individuel samtale ved opstart
  • 2 x 30 minutters individuel samtale (midtvejs og til slut)
  • 18 timers holdtræning med den samme lille gruppe i privat fitness center, hvor ingen andre er til stede mens I træner
  • 6 gruppecoaching samtaler
  • Vejledning i sundt spisemønster og varigt vægttab
  • Lukket Facebook gruppe, hvor gruppen sammen kan kommunikere under forløbet
  • Ubegrænset kommunikation med jeres personlige træner på telefon og mail

Det vil være muligt undervejs i forløbet at måle resultaterne med InBody kropsanalyse.

InBody kropsanalyse giver dig et meget præcist indblik i din krops tilstand i forhold til bl.a. vægt, fedt%, fedtmasse i kg, muskelmasse m.m.

Det er ikke nødvendigvis den bedste måde at måle resultaterne på og derfor ikke en fast del af forløbet – det er noget vi sammen vurderer ved opstartssamtalen, om det er den bedste løsning for dig!

Næste opstart er mandag den 3/1-2022  med træning/coaching hver mandag og torsdag kl. 19.00.

Tilmeld dig forløbet med opstart 3/1-2022 her

 

Du er altid velkommen til at ringe på 29 91 80 70 eller skrive til helene@bodyforlife.dk, hvis du vil tage en uforpligtende snak eller vide mere, inden du melder dig til.

Husk at du altid kan dele betalingen i 2-3 rater. Dette skal blot noteres ved tilmelding.

 

Målgruppe for Vægttabs Bootcamp

Vægttabs Bootcamp er til dig, som ønsker en livstilsændring og et sundt varigt vægttab. Et forløb til dig som er klar over, at et vægttab ikke kan trylles væk og ved, at der skal arbejdes for det.  Jeg er klar til at hjælpe dig med det arbejde, der skal til.

Vægttabsforløbet er til dig, som har 20+ kg, som du gerne vil af med. Du har måske prøvet diverse slankekure, uden at opleve det resultat du ønskede. Måske har du tabt dig, men efterfølgende taget det hele på igen – og måske endda lidt mere.

Har du ikke en overvægt på 20+ kg, men synes at det lyder som et forløb til dig, skal du tilmelde dig Funktionel Bootcamp og skrive i notatfeltet, at du også ønsker individulle samtaler. På den måde får du stort set samme forløb, men Vægttabs Bootcampen er kun for folk med en overvægt på 20+ kg, som gerne vil træne med ligesindede.

Det behøver ikke at være holdet, der ligger fast mandag og torsdag kl. 17.00, da dette hold er meget svært at få en plads på. Du får samme træningsforløb ved at tilmelde dig 1-2 Funktionel hold. Du behøver ikke at træne 2 gange om ugen for at opnå resultater i forhold til et vægttab! Der er mange andre parametre du kan arbejde med, hvis du lige nu kun har overskud til en enkelt time om ugen!

 

2 ugentlige træninger med dit vægttabshold

Til de ugentlige træninger i dit vægttabsforløb tager vi udgangspunkt i, hvor du er. Målsætningen er, at det skal være sjovt, give mening og være effektivt – så du kan være sikker på, at du får sved på panden, og at de ugentlige træninger er med til at kickstarte dit varige vægttab!

Det der ofte går galt, når man går i gang med et vægttabsforløb er, at man prøver at lave om på alt for mange ting på én gang! Det er vigtigt at spise sundt og man skal også lige huske at træne hårdt mindst 3 timer hver uge. Og så er der også lige alt det andet, som også skal klares i hverdagen. Det er, for de fleste, nok til at stresse hjernen, og alle de forandringer, der sker, når ikke at blive en vane, før vægttabsprojektet kollapser.

Derfor arbejder vi på vægttabs bootcamp med en blanding af træning og coaching, så du hele tiden føler, du er med både fysisk og mentalt.

Du får ikke en kostplan med i forløbet, men vi snakker om, hvad I selv kan gøre af forandringer i løbet af hverdagen, som kan bidrage til vægttabet og den sundere livsstil.

 

Varigt vægttab med personlig træner

Der er ikke kun én vej til at opnå et vægttab. Vi er alle forskellige! Derfor er det også meget forskelligt, hvad der vil virke for os. Og vi skal i dette vægttabsforløb finde ud af, hvad der vil virke for DIG!

Mit fokus som personlig træner specialiseret i vægttab er, at vi finder ud af, hvad der motiverer dig, og hvordan du kan holde dampen oppe, så vi sikrer en langsigtet livsstilsændring – og et vægttab der holder!

Vi skal finde frem til hvilke vaner, der står i vejen for dit mål og hvordan vi kan ændre disse vaner til nye hensigtsmæssige vaner, som du kan arbejde med for at nå dit vægttab uden strenge restriktioner og forbud, som vil ende med at spænde ben for dig, som du garanteret har oplevet gentagne gange tidligere.

Jeg ved, at motivationen kan svinge, og at man kan blive i tvivl og have brug for støtte. Derfor står jeg til rådighed på telefon og mail under hele forløbet, hvis du har brug for rådgivning!

 

Den perfekte kickstart til et varigt vægttab

Efter de 12 uger vil du være i stand til at arbejde videre på egen hånd med dine nye, tilegnede gode vaner! Du vil have lært en masse gode øvelser, du enten kan lave hjemme eller i dit lokale fitness center. Og du vil have den nødvendige viden om, hvordan du skal spise for at vedligeholde dit vægttab.

Hvis du gerne vil blive ved med at træne hos mig, har jeg flere forskellige bootcamps, som du altid er meget velkommen på. Rigtig mange vælger at fortsætte træningen på Funktionel Bootcamp.

 

Vægttabsforløb på hold

Selvom det kan virke grænseoverskridende at starte på et vægttabshold, oplever mange, at det faktisk er meget motiverende at træne med andre, og der er altid en rigtig god stemning på vores vægttabshold! Her er andre mennesker, der kan sætte sig ind i din situation, og som ligesom dig er her for at komme i gang med et sundere liv.

Hvor meget du deler med dit vægttabshold, er helt op til dig selv! Alt hvad der bliver talt om i gruppen, bliver i gruppen! Det skal være trygt at dele sine frustrationer og glæder.

 

En personlig træner, der ved hvad det vil sige at kæmpe med vægten

Til alle træninger og møder, vil du møde mig, Helene Birk, indehaver af Body for Life. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og sundheds- og vægttabscoach.

Derudover ved jeg selv, hvad det vil sige at være overvægtig. Jeg har selv været hele møllen igennem, med frustrationerne over, at det ikke lige gik helt, som jeg havde forventet. Når man synes, man gør alt “efter bogen” og alligevel er der ikke sket det store, når man stiller sig op på vægten. Derfor møder jeg dig ikke blot med høj faglighed og professionalisme – men også med stor empati og forståelse for, hvor benhårdt og svært det kan være at tabe sig!

Igennem 20’erne havde jeg det, man kalder elevatorvægt. Jeg var konstant på slankekur og tabte mig også flere gange. Men hver gang jeg havde tabt mig 5 kg ved at følge en stram diæt, faldt jeg i og endte med at tage 7 kg på igen. På et tidspunkt tabte jeg 12 kg på 3 måneder med slankepiller. 6 måneder efter havde jeg taget 15 kg på igen.

Det har taget sin tid, men med mine efterfølgende uddannelser som personlig træner, kostvejleder og sundheds- og vægttabscoach har jeg lært at forstå, hvad det er, der sker med kroppen i forskellige stadier af et vægttabsforløb. Jeg ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Dermed siger jeg ikke, at der er en “opskrift” som virker for alle. Vi er alle sammen forskellige og derfor kan der ikke kun være én vej til et varigt vægttab. Derfor er det også vigtigt at lære af de tilbagefald, man ofte oplever i et vægttabsforløb. Lad være med at se det som fiasko! Se det som læring! Noget du har gjort, har sikkert fungeret for dig, men et eller andet fik dig på gal kurs. Kan du bruge det, der fungerede til at hjælpe dig ned ad en anden vej, som kan få dig i mål? Tag det gode med og efterlad det, som du ikke kan bruge.

Der er op og nedture i et hvert vægttab – det er ikke altid lige nemt. Men jeg vil hjælpe med at give dig de nødvendige værktøjer til at komme bedst muligt gennem hele forløbet. Og så står jeg til rådighed med ubegrænset telefonisk- eller email-kommunikation, hvis du har brug for rådgivning, støtte eller blot en lille peptalk, når det er svært.

 

Pris for 12 ugers bootcamp med fokus på varigt vægttab

Prisen for hele vægttabsforløbet er 6300 kr., og betalingen kan deles op i:
2 rater á 3150 kr. eller 3 rater á 2100 kr.

Du er altid velkommen til at ringe på 29 91 80 70 eller skrive til helene@bodyforlife.dk, hvis du vil tage en uforpligtende snak eller vide mere, inden du melder dig til.