Info


Kontakt adresse:

Body for Life

Fjeldhammervej 15

2610 Rødovre

 

Indgangen ligger på venstre side af bygningen i bunden af P-pladsen lige ned af trappen.

Der er fri parkering rundt om bygningen, p-pladserne foran ud mod vejen er 2 timers parkering.

 

Telefon: 2991 8070

Email: helene@bodyforlife.dk

 

Ring eller skriv til mig, så vi kan aftale en gratis uforpligtende samtale omkring, hvad et forløb hos mig kan gøre for dig.

 

Persondatapolitik 

 

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger seriøst. Personoplysningerne indgår i dit kundeforhold til Body for Life og bruges til at tilbyde og tilpasse vores services til dig. Vi er åbne omkring, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger. For at beskytte dine persondata har vi taget tekniske og administrative tiltag for at minimere risikoen for tab og misbrug. 

Personoplysningerne gemmes så længe du er oprettet som kunde hos Body for Life i det omfang det tjener de services oplysningerne er indsamlet til, eller så længe lovgivningen påkræver. Du kan til enhver tid anmode om information om, tilrettelse af eller sletning af dine personoplyninger, i det omfang lovgivningen muliggør. 

Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk) 

Dataansvarlig 

Body for Life (CVR: 36365838)
Bakkehøj 34
2740 Skovlunde 

Kontakt: helene@bodyforlife.dk / +45 29918070 

Oplysninger som du selv giver 

Oplysninger, som du selv giver via elektroniske medier som eks. hjemmeside, kommunikation på Facebook og SMS eller som noteres ved personlige samtaler. 

Disse oplysninger kan omfatte bl.a. navn, adresse, telefon og email. Oplysning om bestilte services og produkter samt faktureringsinformation. 

For at kunne leverede målrettede services vil yderligere personoplysninger blive gemt, herunder fysiske data som eksempelvis køn, vægt og højde – oplyst eller via måling. Derudover vil enkelte følsomme oplysninger om helbred blive gemt i det omfang det specifikt er nødvendigt for at levere de aftalte services. 

Markedsføring 

Personoplysninger kan benyttes til give dig personligt tilpasset annoncering og markedsføring, eksempelvis tilsendt på email. Samtykke til dette kan til enhver tid trækkes tilbage. Vi benytter endvidere bl.a. Facebook, Instagram og lignende sociale platforme til markedsføring, her er den dataansvarlige platformen selv. 

Databehandlere 

I det omfang vi benytter databehandlere til at opbevare og behandle data, vil vi have databehandleraftaler for at sikre håndtering.