Er du faret vild i junglen af slankekure og kosttilskud, der lover guld og grønne skove, men aldrig rigtig holder?

Er du træt af at bruge så meget energi på at bekymre dig om vægten, der stiger igen hver gang du har tabt dig? Så kan jeg hjælpe dig!

Hvorfor er det så svært at tabe sig?

De fleste, der har været igennem et vægttabsforløb kan nikke genkendende til, at de har haft perioder, hvor det går rigtig godt, men også med perioder, hvor det går knap så godt! Mange har oplevet, at de faktisk er kommet rigtig langt ved at tælle kalorier og på den måde styre, hvor meget energi der indtages i løbet af dagen og sammenligner med, hvor mange kalorier der forbrændes ved fysisk aktivitet og dermed forhåbentlig opnår et kalorieunderskud, som dermed fører til et vægttab. Og det er der som sådan ikke noget galt med.  Det er jo nødvendigt at være i kalorieunderskud for at opnå et vægttab.

Problemet opstår, når vi bliver så fikserede på udregninger, at vi ikke længere kan slappe af og bare nyde maden. Og på et eller et eller andet tidspunkt i forløbet, rammer de fleste muren og er ved at kaste op ved tanken om at tælle kalorier.

En anderledes tilgang til kostvejledning

Udover kostvejleder uddannelsen, er jeg også uddannet Vanecoach samt sundheds-, vægttabs- og overspisningscoach. Vi arbejder meget med det mentale, så vi kan ændre det mindset, at alt skal styres af nogle relativt ligegyldige tal. Først når du begynder at slappe af i din krop og får et realistisk billede af det liv du lever nu og det liv, du ønsker at leve, vil forandringerne i kroppen ske.

Kan du virkelig forestille dig at gå og tælle kalorier resten af livet? Skal du leve med elevatorvægten, der suser op og ned fra måned til måned? For det er sandsynligvis det det vil ende med, hvis ikke forholdet til kosten bliver naturligt, med regelmæssige måltider, der både indeholder fedt, protein og kulhydrater.

 

“Helene er super dygtig, meget lyttende og motiverende og tager snakken om overvægt, dårlig vaner ned på et niveau, hvor alle kan være med.” – Sissel Ree Møller

 

Derfor får du IKKE en kostplan

Jeg tror aldrig, at jeg har mødt – og tror heller ikke at jeg nogensinde kommer til at møde en person, som synes det er vildt fedt at veje maden, tælle kalorier og har problemer med ALLE måltider, hver eneste dag og hver eneste uge! Det er typisk enkelte måltider, der er problemer med og/eller i bestemte situationer.

Vi starter derfor med at tage en snak omkring dine nuværende spisevaner samt din hverdag som helhed (familie, arbejde, fritid og søvn), da der er rigtig meget, der spiller ind, hvis man skal have kosten til at fungere. Vi snakker om de uhensigtsmæssige vaner, du måske igennem mange år har fået tillagt dig, som vil være hensigtsmæssige at ændre i forhold til dit ønske om vægttab.

Jeg arbejder ud fra tanken, at det ikke skal være en slankekur. De fleste har prøvet at være på en kur og tabe sig, men størstedelen har derefter taget det hele, og måske endda mere på igen. Vi arbejder på en livsstilsændring. Vi skal sammen finde ud af, hvordan vi kan tilrettelægge din kost, så du kan leve sådan resten af livet. Og hvor mange af os kan ærligt sige, at vi kan leve uden at spise brød, kager m.m. resten af livet? Alt med måde! Det er jo kostvejledning, det handler om – at vejlede om kost, ikke forbyde at spise nogle bestemte madvarer.

Hvordan foregår kostvejledning?

Du kan selv vælge, om du vil holde samtalerne på mit kontor i Rødovre, eller om det skal foregå som et online møde.

Ved online møde, har du mulighed for at deltage i samtalerne lige meget hvor i landet, eller i verden for den sags skyld, du befinder dig. Det eneste det kræver er en fornuftig internetforbindelse.

Det kræver intet særligt program installeret at deltage i online møde. Jeg sender dig et link til et Teams møde, som du bare går ind på til den aftalte tid for mødet.

Prisen for kostvejledning

Den 1. konsultation er en 75 minutters samtale omkring din nuværende situation, dit ønskede mål og hvordan vi sammen kan lægge en plan for, hvordan du når dit ønskede mål på en måde, så du ikke bare kommer af med de overflødige kilo men også er i stand til at holde vægten og leve med dine nye gode vaner! Og prisen for denne konsultation er 1395 kr.

Med i prisen for 1. konsultation er en opfølgende samtale på 45 minutter ca. 3 uger efter, så du har muligheden for at få arbejdet med de værktøjer vi har aftalt.

Hvis du efter den opfølgende samtale tænker, at det kunne være godt med nogle støttende samtaler omkring det videre arbejde med dine vaner, så har du mulighed for at købe klippekort med 3 klip, 6 klip eller 10 klip. Eller blot købe en enkelt samtale ad gangen, når du føler behov for dette.

Book en gratis uforpligtende samtale

Kostvejledning og vanecoaching foregår gennem min søstervirksomhed Vaner for livet.

Her har du mulighed for at booke en tid til en 15 minutters gratis uforpligtende samtale, hvor vi snakker om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dit mål.

Du behøver ikke at være tilmeldt holdtræning eller være i et personlig træningsforløb for at få hjælp til at ændre vaner.

Book en tid til en gratis uforpligtende samtale her.

Du kan læse meget mere om min bagrund og uddannelser på Vaner for livets hjemmeside.