Kostvejledning

Ved kostvejledning hos mig, får du en kostplan, der er udarbejdet specielt til dig! Vi starter med at tage en snak omkring dine nuværende spisevaner samt din hverdag som helhed (familie, arbejde, fritid og søvn), da der er rigtig meget, der spiller ind, hvis man skal have kosten til at fungere.

Vi tilrettelægger kostplanen ud fra hvad du godt kan lide at spise. Jeg tager hensyn til, om der er noget du absolut ikke kan spise, og om der er noget du bare ikke kan undvære. Som udgangspunkt er der ikke noget der er FORBUDT! Selvfølgelig vil der være visse madvarer, der er gode at undgå, men det skal ikke blive surt fx. at tabe sig. Men hvis jeg fylder en kostplan med en masse fornuftige ting, som du simpelthen bare ikke kan spise, kan du ikke følge den – og det er der jo ingen af os, der får noget ud af! Når det så er sagt – så kan jeg altså ikke lave en kostplan udelukkende på chokolade! Desværre…..

Jeg arbejder ud fra tanken, at det ikke skal være en slankekur. De fleste har prøvet at være på en kur og tabe sig, men de fleste har derefter taget det hele, og måske endda mere på igen. Vi arbejder på en livsstils ændring. Vi skal sammen finde ud af, hvordan vi kan tilrettelægge din kost, så du kan leve sådan resten af livet. Og hvor mange af os kan ærligt sige, at vi kan leve uden at spise brød, kager m.m. resten af livet? Alt med måde! Spis fornuftigt 6 dage om ugen, så er der plads til  at “synde” lidt en enkelt dag!

Når vi har fundet ud af, hvordan vi bedst sammensætter din kostplan, laver vi en måling, hvor vi bl.a. finder ud af, hvad din fedtprocent er, og regner ud, hvor mange kalorier du dagligt har brug for. Ud fra det sammensætter jeg din kostplan, som du modtager pr. mail indenfor et døgn.

I prisen for 1. konsultation er en opfølgning efter ca. 3-4 uger inkluderet, hvor vi laver en ny måling, for at se, hvordan det er gået og evt. laver lidt små justeringer i kostplanen. Herefter kan du så vælge fx. at tilkøbe klippekort til opfølgende kontroller efter dit behov.

Læs også om vores trænings bootcamp